Ořech byl mocnější

Trocha si pobečím, opět se naučím chodit po dvou a co nevidět se začnu poohlížet po něčem dalším do sobího seznamu.
Pravdu díš příteli, duchny venku nejsou. Škoda je jen dobrého člověka a ten byl úrazu ušetřen.dumi.cz píše:koukam dobre, ze nejsou venku pytle? skoda volvika, doufam, ze jsou vsihcni OK, pak volvik splnil to, pro co byl vyroben...
V pohodě, já měl moravskou kojnou, jen severní ale3m3 píše:Hary Po ranu si mas dat po poharku a hned bys pochopil
Chce to jen zkusit. Taky jsem to nechápal. Už jsem prozřel.pek píše:Sedět krávě na klíně mě nikdy nebralo, ani jsem nikdá nepochopil, co je na kůži známkou "luxusu"
Zkoušel jsem dostatečně krát a právě proto kůži ne e, prostě to néni můj šálek kvalitní brazilské kávy.Jarda.JM píše:Chce to jen zkusit. Taky jsem to nechápal. Už jsem prozřel.pek píše:Sedět krávě na klíně mě nikdy nebralo, ani jsem nikdá nepochopil, co je na kůži známkou "luxusu"
Zajímavé, to nářečí mi není cizí...
Mimochodem: Pratecký kopec... to je zkratka z Čejče do Brna?
Zlatej automat co?Jarda.JM píše:Ženská logika, nejen při řízení auta, je někdy oříšek...
Moja (manželka) jede z kopce, kde by šlo klidně vyřadit, šedesátkou na dvojku. Když ji jemně naznačím, že to nemusí až tak točit, že by to klidně i pětka brala, tak mě odzbrojí, že automechanik jí řekl, že při míň jak 2.500 ot. to "nejede". Následně dá na mě a do kopce jak střecha nařadí, že jede 1.200 ot. s odůvodněním, že když to moc nevytáčí, tak jí to tolik neklouže!
nene, já ji rád, a nejsem sámpek píše:Sedět krávě na klíně mě nikdy nebralo, ani jsem nikdá nepochopil, co je na kůži známkou "luxusu"
O to mi právě jde, kdo rozhodl, že kůže je něco lepšího a nekůže je jakási socka?Nimrod píše:mnozí nechtějí mít v70 v socka verzi
Já mám teda kůži na 2. místě "nej materiálů, kterejch se může moje prd_del dotknout" ale praktická zas až tak moc není. Péče o kůži je dost otřesná a nákladná, oproti hadru, kterej vyrveš z auta a vykartáčuješ s pomocí mejdla s jelenem.pek píše: Kůži nechci, protože mi prostě nevyhovuje, přesto uznávám její praktičnost, kór když je v plánu potěr, poblité, polité a jakkoliv jinak zasviněné sedačky budou na denním pořádku, že.
To já v takovém případě dostanu ultimátum: "Jestli se ti to nelíbí, tak jdi pěšky!"pek píše:Nutno podotknout, že takto mistrně vládla kolečku i bývalka, která na můj diplomatický dotaz Co píííp blbne, když do protisměru nic nejede opáčila lakonickým Já Ti do toho taky nekecám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé