Nějaký tip na co se podívat ráno za světla?

Volvo V50 2l
Nebylo by lepší nejdřív to umýt (otřít) a pak vypozorovat odkud to teče (stříká)?Jirrka píše:Ale neviděl jsem, kde to stříká.
Tak běžení čerpadla se nekoná. Ostatně nikdy jsem si nevšiml, že by při zapnutém kličku něco vrčelao jako čerpadlo. Narozdíl od benzínové 850tky...Harry píše:mělo by se to natlakovat samo, několikrát zapnout klíček a nechat běžet čerpadlo. musí se to naplnit.
2,0D ti nic tlakovat nebude.Tento skvělý konstrukční skvost totiž podávací čerpadlo nemá!!!Jinak plastové koncovky přepadů jsou ve vstřikovači zajištěny kovovou sponou.Harry píše:mělo by se to natlakovat samo, několikrát zapnout klíček a nechat běžet čerpadlo. musí se to naplnit.
Ve vstřikovači možná ano - je to zakrytý, ale nejsou u takového rozvodné krabičky. Tam je to prostě jen nasunutý.... Takže to bylo povytažený a jak jsem to otíral hadrem, vytáhl jsem ji uplně - nevšiml jsem si toho a nastartoval.martinopel píše:2,0D ti nic tlakovat nebude.Tento skvělý konstrukční skvost totiž podávací čerpadlo nemá!!!Jinak plastové koncovky přepadů jsou ve vstřikovači zajištěny kovovou sponou.Harry píše:mělo by se to natlakovat samo, několikrát zapnout klíček a nechat běžet čerpadlo. musí se to naplnit.
Je potřeba,aby jsi za čerpadlem připojil odsávačku a odsával,dokud nepůjde nafta,následně pak při současném odsávání nastartovat.Pokud tohle neuděláš,koleduješ si o přidřené čerpadlo a zničené vstřikovače.Jirrka píše:Takže zbývá ta pumpička resp. nějaké externí čerpadýlko, kterým to odvzdušnímCo ten ventilek? Je to zvrchu u nádobky s chladící kapalinou na takové černém plastové nízkém válci. Toto je místo, přes které se dá odvzdušnit?
martinopel píše:Je potřeba,aby jsi za čerpadlem připojil odsávačku a odsával,dokud nepůjde nafta,následně pak při současném odsávání nastartovat.Pokud tohle neuděláš,koleduješ si o přidřené čerpadlo a zničené vstřikovače.Jirrka píše:Takže zbývá ta pumpička resp. nějaké externí čerpadýlko, kterým to odvzdušnímCo ten ventilek? Je to zvrchu u nádobky s chladící kapalinou na takové černém plastové nízkém válci. Toto je místo, přes které se dá odvzdušnit?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé