Je tomu už nějaký měsíc co jsem začal jezdit s "Volem". Jelikož mě přestalo bavit půjčování a děkování za auta od příbuzných tak jsem se rozhodl, že koupím vlastní.. vlastně ta myšlenka, že si koupím auto už mě hlodala v hlavě od doby co jsem získal řidičák, ale až nedávno to bylo co se týče financí a využití auta reálné. Bylo mnoho variant co bych chtěl koupit, nakonec jsem se rozhodl pro Volvo - jak kvůli jeho "majestátnosti"/ vzhledu tak i kvůli bezpečnosti. Takže pár měsíců jsem hledal pěknou S70 jak 2.5 TDI/2.4i, ale jelikož nic nebylo nebo mě to "uteklo" a já zatím našetřil nějakou tu korunu začal jsem hledět na novější. Ideál by byl V50 2.4i, ale když nějaká byla - byla drahá. Poptal jsem zde S60 v benzínu - a pak mi zde nabídl auto uživatel " R-speed", ale v dieselu. Nakonec jsem se byl na ní podívat i přes ten semišový interiér a holou výbavu. Do té doby jsem projel jen S70 a V50, ale S60 na mě zapůsobila nejvíce, semiš jsem si nakonec oblíbil a D5 pěkně vrčela a jela. Vzal jsem to a od té doby jezdím a jezdím.

Průběžně aktualizovaná fotodokumentace ( s popiskem ) je ke zhlédnutí zde: http://vaclavjohn.rajce.idnes.cz/Volvo_S60_D5/#