No to jsem právě nevěděl, tak příště.háša píše:Moc hezký obrázky!!!! No vidíš, jak jseš šikovnej s vkládáním obrázků. Ješte jsi mohl pouze dát upravit a vložit pod jedno téma další obrázky![]()
Hlavně ten postarší pán s prstíkem je elegantní![]()
![]()
MYSLÍŠ TAKHLE :?: :?: :?: :?:Marek Vild píše:No to jsem právě nevěděl, tak příště.háša píše:Moc hezký obrázky!!!! No vidíš, jak jseš šikovnej s vkládáním obrázků. Ješte jsi mohl pouze dát upravit a vložit pod jedno téma další obrázky![]()
Hlavně ten postarší pán s prstíkem je elegantní![]()
![]()
Nicméně, chtělo by to trochu poupravit, místo Bentley by tam měl být nápis Volvo.
No měl jsem v ruce Imprezu r.v. 1996 (cca 250 koní), kamarád jí docela dlouhou dobu vlastnil. Jednou mi ji půjčil, když jel na dovolenou, asi na dva týdny.jarek.krizan píše:kavka píše:Neměl bych to říkat,ale Sti 2006 je krásné auto.
Mě se třeba nelíbí ( moc kulaté ) ale ty jízdní vlastnosti a zvlášť na sněhu tojo
Jo tak to známMarek Vild píše: Na vytočenou dvojku uměla asi 110 km/h, mělo to něco do sebe. Jenže dnes mám Volvo a jen tak si pluji krajinou, a v klidu poslouchám nějakou pěknou muziku.
Sibr píše:TO= Mám podobné foto jako je to od Háši (ale auto je stejné).Dalo by se říct že mně ta smrt honí, ale ta koncernová v podobě Focusu.(trochu představivosti to chce)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé