Sraz hodnotit nebudu, to učiní ti, kteří tam byli od pátku do soboty a pořadatelé, já pobyl jen pár hodin v sobotu.
A můj čistě osobní dojem ? Bylo to trošku menší než v létě, sobotní deštivé počasí a propásnutá prohlídka zámku Žleby asi pár účastníků "otočila" na cestu domů.
Ale dopolední setkání a popovídání s přáteli, poznání nových volvolidiček, jakož i svezení s novou XC90 a top modelem S80 stály za to. Chrochty chrochty

Bohužel mám i nepříjemný zážitek: v sobotu, když jsem se s Rudolfem vrátil z hledání geocache* v zámeckém parku na už prázdné parkoviště, oslovil nás hlídač, že nedostal zaplaceno. Po pravdě řečeno, styděl jsem se - on za počasí ani za to, že jsme prohlídku prošvihli, nemohl. Zaplatil jsem mu za sebe, a byl jsem nemálo zmatený, co se asi stalo, že volvoklub odjel bez placení. Nebylo mi dobře, tak jsem se na Seč už nevracel a jel jsem domů.
Náladu i bolehlav mi spravila trojice nalezených keší u Třemošína (Žižkův dub, Stará Huť, hrad Lichnice) které byly na opravdu velmi zajímavých místech. Pro neznalé - jsem GC pozitivní, tj. nakažen virem GC+, česky řečeno patřím mezi hledače pokladů, geocachery, kačery ... prostě mě baví geocaching, běhám po krajinách i městech s GPSkou v ruce a hledám krabičky aneb kešky .... ale to už nesouvisí s Volvoklubem.
Takže: děkuji pořadatelům za sraz a těším se na další
* GCNQ7W - Old Bridge; DNF