Postupně se budu pokoušet ho dát co nejvíc dokupy. Jestli máte někdo nějaké info konkrétně k tomuto autu, budu rád. Chtěl bych zkusit nějak poskládat co nejvíc historie. Majitelé, kilometry, servis a tak
 ...
 ... 

...
 ... 

.. ty fotky by byly super. Jestli se ti povedou najít pošli je prosím na hanusmarcel@seznam.cz
 .. ty fotky by byly super. Jestli se ti povedou najít pošli je prosím na hanusmarcel@seznam.cz 

Měl jsem i Octavii I a tohle oproti tomu sedí jak přibitý
 Měl jsem i Octavii I a tohle oproti tomu sedí jak přibitý

Marcel Hanuš píše:Zdravím, neválí se někomu doma tahle krytka? A netušíte někdo co v tom všechno je?
Ty střeva tam mám chce to jen krytku. Díky

Co jsem tak koukal tak mě se nejvíc líbí Canisto.. Taky cena jinde
 Co jsem tak koukal tak mě se nejvíc líbí Canisto.. Taky cena jinde  Zatím jsem pořád student, takže do toho nemůžu investovat tak jak bych si představoval
 Zatím jsem pořád student, takže do toho nemůžu investovat tak jak bych si představoval 

Ahoj tak ještě jednou v levé mřížce není kaplička žádná v pravé je dioda centrálu nebo alarmu je tam malej tišťák a tři dráty. (červenej, žlutej a modrej tuším)peter cz píše:V pravej mřížce je to ke klimě jak píše pekelník a v levej je to jen dioda k centrálu, ne antena
 asi zkusím najít fotku.
 asi zkusím najít fotku.  Jediný co na autě nejede je dálkovej ovladač centrálu. Klima jede.
 Jediný co na autě nejede je dálkovej ovladač centrálu. Klima jede.Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé