Asi neni nutno uplně omezovat na manuály, protože nejvíc ošmrdlanou páku sem měl na XC90 s TF80SC. Totálně oleštěnou stříbrnou i před bílou "základovku" až na šedivej podklad. A to bylo na tacho cca 280.
Jen co budu mít čas blejsknu svoji 460-ku na tachu 530tkm reál odhaduji tak 750tkm řadička jako nová to samo sedadla zlatej mikroplyš ! je zajimavy že ve V70-ce se plyš vytahá ale já mám jako novy to samo tapecy dveří nic neodstává říkám to pořád zlaty polovolvo !!!
Výborné téma už mi to také napadlo, v souvislosti s tím, jak mám moji S60 od téměř nového auta, a kůže na manuálu opravdu hodně degraduje. Nevím, kdysi jsem něco podobného řešil na ovládacích panelech strojů, a závěr byl - agresivní pot obsluhy. Zajímavé je, že klacky třeba 850 jsou krásné i po maga km, kdežto tyto nové jsou na tom opravdu špatně. Je jasné, že kůže se osahá mnohem snadněji, než tvrdý plast.
Přikládám XC90, r.v.05, 215tkm - podle všeho reálných. Ve skutečnosti to tak hrozně nevypadá, ale i tak - už to někdo zkoušel poptav ve volvu? nebo někde na netu?
_________________ Skandinávský plnokrevník S60 B5234T3 02' Venetian Red pearl @ Daily Cars B5244S 01'
Bylo:Fransoa 406 Hdi RHZMégan-néé 1.9 TD otočené na střechu ve ŠtěpánovicíchRenault 25 2.2 automat Škoda Hovoriť 136 LPG Rumun Club 11 R co žral i lidi u přechodu