Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Ahoj Volváci na D5 mi padá nafta tady na foru sem primo k D5 nic nenasel ale u ostatních nekdo pise ze muže byt vadny zpetny ventil na filtru nekdo pise ze je to jen mechanicky ventil,nekdo pise ze je ovladan elektricky, muzete mi nekdo rict kde ho najdu (a pokud je nahore toho hlinikoveho telesa filtru jak se k nemu mam dostat)? Samozrejme nejdriv zkusim vymenit prepadove hadicky a palivak ale kdyz uz to mam ted rozebrany tak jsem se na to chtel zeptat... Díky za rady a odpovědi Burdis
Burdis píše: leda by topilo jak a kdy se mu zachce?
Jak píše martin. Ale spíš bych to nazval příhřevem motoru. Prostě když je při startu zima (u mě pod +7°C), bufík ti zapne, zapálí se a přihřívá motor, aby se rychleji dostal do provozní teploty. Taky ho můžeš mít zablokovaný a nefunguje ti. Přehráním softu se potom dá časovat.
tak to je husty ze to takhle funguje a ze pada nafta soudim podle toho ze proste kdyz auto dyl stoji tak trva nez chytne protoze proste pada nafta, kousek od cerpadla je kus pruhledny hadice a kdyz se na ni pred startem podivam proste v ni neni nafta takze asi tak
Burdis píše:tak to je husty ze to takhle funguje a ze pada nafta soudim podle toho ze proste kdyz auto dyl stoji tak trva nez chytne protoze proste pada nafta, kousek od cerpadla je kus pruhledny hadice a kdyz se na ni pred startem podivam proste v ni neni nafta takze asi tak
Vzhledem k tomu,že D5 má podávací čerpadlo,tipuji na protékající vstřiky.