mám problémem s volvínem v70 2.5 tdi 130kw, automat převodovka. dnes ráno jsem sedla do auta vydala se směr do práce a rozblikala se mi kontrolka při kvaltu D na palubce taková ta šipka oranžová, jako když mám zařazenou 1,2,3... nicméně blikala. vypla jsem radio a sledovala chování auta, zastavila vypla motor, opět nastartovala stále blikala. při jízde si auto drží výkon na 50 - 80 jede normálně kromě toho že to bliká což mě vytáčí, ale problém nastává kdy jsem přijížděla tam kde jsem musela snížit rychlost. auto se se mnou jakoby pralo. nechtělo přeřadit na nižší kvalt a kor když jsem chtěla zastavit uplně tak to mělo zařazeno pořád jakmile jsem trochu povolila z brzdy nejradši by vypálilo... dělám v autorizovaným servisu ale nemáme diagnostiku na volvo, už mi to tu jednou zkoušeli napíchnout ale bezúspěšně. před čtrnácti dny jsem byla ve volvu v UL na výměně zadních brzd, kde mi dělali i kompletní prohlídku vozidla před STK, kdy teda měli volvo i napíchlý ale nic tam neviděli. jak mohu tenhle problém odstranit, myslíte že bude stačit výměna oleje v převodovce s filtrem? nebo bude v háji komplet převodovka? díky Líza