nemate nekdo tip na kvalitni lakovnu za prijatelnou cenu v Praze nebo okoli?
Potrebuju vyklepat zasek od cizich dveri a pak nejake omlaceniny od sutru atd, spise drobnosti. Nasel jsem express lakovnu ale nevypada to moc duveryhodne. Radsi bych k nejakemu klasickemu autolakyrnikovi.
Ano, skutacne pisu "prijatelnou" nikoliv nizkou. Za kvalitni praci jsem samozrejme ochotny zaplatit odpovidajici penize, jen bych nerad zaplatil ranec za nekvalitni praci napr v te expres lakovne (alespon co jsem se docetl z ruznych referenci).
pslavik píše:Ano, skutacne pisu "prijatelnou" nikoliv nizkou. Za kvalitni praci jsem samozrejme ochotny zaplatit odpovidajici penize, jen bych nerad zaplatil ranec za nekvalitni praci napr v te expres lakovne (alespon co jsem se docetl z ruznych referenci).
Predem dekuju za tipy
Ono je to těžký někoho doporučit, každý máme jiný metr na odvedenou práci a není problém se zrovna trefit lakýrovy do špatných dnů, kdy se mu moc chvěje ruka, to je potom pohroma a těch povídaček, že koho jsi mě to dohodil.
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
ahoj, jezdím k lakýrníkovi do Areálu Mototechna Stodůlky Praha 5
tel 603421367 pan Tomáš
po Praze je to celkem jednotné a to 3000 za díl
dělal mi kapotu - super práce
blatník trochu zmatlali horní lak, tedy spíš neleštili ale domluvil jsem se a přijel a bez reptání a s omluvou vyleštili a pokecali jsme
ono to vypadalo že na to vyleštění laku zapomněli
kdyby jsi tam jel tak mu můžeš říct že jsi doporučen od pána s kupátkem volvo
a potom
Hanzak 602305909
Lakyrnik. Zizkov
nikdy jsem tam nebyl ale dobře s ním vychází známý mechanik
mvtechnik píše:ahoj, jezdím k lakýrníkovi do Areálu Mototechna Stodůlky Praha 5
tel 603421367 pan Tomáš
po Praze je to celkem jednotné a to 3000 za díl
dělal mi kapotu - super práce
blatník trochu zmatlali horní lak, tedy spíš neleštili ale domluvil jsem se a přijel a bez reptání a s omluvou vyleštili a pokecali jsme
ono to vypadalo že na to vyleštění laku zapomněli
kdyby jsi tam jel tak mu můžeš říct že jsi doporučen od pána s kupátkem volvo
a potom
Hanzak 602305909
Lakyrnik. Zizkov
nikdy jsem tam nebyl ale dobře s ním vychází známý mechanik
Dělal ti na kapotě i základovku??
Mě dělali za 2500Kč kvůli předku kapotu a ta nový lak se mi do půl roku začal loupat a vylezla tam rez
nemate nekdo tip na kvalitni lakovnu za prijatelnou cenu v Praze nebo okoli?
Potrebuju vyklepat zasek od cizich dveri a pak nejake omlaceniny od sutru atd, spise drobnosti. Nasel jsem express lakovnu ale nevypada to moc duveryhodne. Radsi bych k nejakemu klasickemu autolakyrnikovi.
Diky za tip
Pokud na to nespěcháš, tak bych věděl... je to kluk co to dělal 15 let v Německu a pak dalších 15 let tady kousek za Prahou... Veterány... drahá auta... speciální efekty... kombinace více barev... atd. dělá vše... mechaniku, klempířinu... i lak... ale je zavalen prací na měsíc do předu...!!!
Práce super za odpovídající cenu... ani levné, aní drahé... roztřiky a odstíny vždy pasujou, že nepoznáš kde se co kdy lakovalo...!!!
Zdraec
_________________ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Bylo 6x V70 TDI, 2x SAAB 9-3 110kW TID, SHARAN TDI 81kW, SHARAN TDI 96 kW CRUISE, TOYOTA LAND CRUISER 120 D4D, NISSAN PATROL 3.3 TD, AUDI A6 AVANT TDI S-Line, 4x FORD SCORPIO V6 4X4, TOYOTA CELICA GT , CHRYSLER VOYAGER 2.5 TD, MERCEDES E 300 TD, MERCEDES 190D