chci se zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s al koly na 850??? Vážně přemýšlím mezi 16 a 17??? a zároveň mám strach z 17

Mám vytipované oba rozměry, jen se rozhodnout.
Tak ted babo raď

Z vlastní zkušenosti ti můžu poradit 16", já dal 17 a je to jak říkáš žebřiňák.honza.850 píše:Zdravím Volvisti
chci se zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s al koly na 850??? Vážně přemýšlím mezi 16 a 17??? a zároveň mám strach z 17Bude to tvrdé??udělám z toho žebřiňák, ale když ono je to tak krásné
![]()
Tak ted babo raď
Tvrdost nezáleží na velikosti ráfku ale na profilu použité pneumatikyhonza.850 píše:Zdravím Volvisti
chci se zeptat jaké jsou vaše zkušenosti s al koly na 850??? Vážně přemýšlím mezi 16 a 17??? a zároveň mám strach z 17Bude to tvrdé??udělám z toho žebřiňák, ale když ono je to tak krásné
![]()
Tak ted babo raď
Řekněte mi prosím jednu věc, proč prostě nejezdíte na tom co máte v ve velkém TP?dali píše:Tak tak, většina masérů už přešla na 18" a 19"Marek Vild píše:
Možná proto, že 17" moc lidí nechce. :?:
Tím pádem se 17" dobře hodí k nevtíravé eleganci a understatementu Volva
Mno, máš asi pravdu, já jsem víc na praktično, a nedělej nám tyhle efekty, když to nečekámeJirrka píše:Protoze to lip vypada. Taky lepe vypadalo, kdyz jsem mel 205/50/R15 nez ted 195/55/R15. A nekdo si na to potrpí. Viz jak tu resil nekdo zda koupit 128 kW volvika s lepsimi parametry a Volvika, kterej ma xenony. Proste nekdo je vic na efekt, nez na prakticno.
no co ja vim, tak ty sedmnactky kdyz uz jsou jete, tak jsou malokdy slusne a stoji mesicne vic nez hodnehonza.850 píše:Nevíte kolik tak stojí slušná jetá sedmnáctka???
Ne, Jirrka myslel, že ojeté gumy se vyplatí koupit tak na "Filcku". Ale na svojí 480 si pravděpodobně koupil nové Klebery za 10 tKč. Jsem to takhle pochopil.Honza píše:Jirrka píše: jeste tak mozna s Filckou. Sam jsem koupil Klebry za 10 tis.Na Filcku? Za 10 tkč? To snad ne. Mě stáli Hankoky 205/45/17 i s montáží 11 tkč.
Gumy byli za 2650 kousek takže o 370 kč oproti tvejm šlupkám nejni takovej rozdíl.Jirrka píše:nevim jak si stojej Hankooky v 17", ale v 15" stali me stali klebry 2280,- za kus. A Hankooky asi 1600,-Kc za kus. Takze mi ty tvoje 17" Hankooky prijdou docela drahy, ale to dela pravdepodobne ten rozmer. ono to dost skoci, kdyz vezmes vetsi rafek. Taky ty Klebry meli nejlevnejsi co jsem kde videl i na netu a hlavne jsem vubec nechtel tak drahy gumy takze v ramci presvedcovani mi dali max. slevu a prihodili i slevu na montaz takze jsem platil s montazi myslim 9,600,- kc.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé