Nesetkal se s tím někdo? Nechce se mi měnit hydroštely naslepo

No kastrol tam asi před koupí byl, no.z-d-e-n-a píše:Kastróóól!![]()
Ne,vážně,u koncertu VAG jsi nesháněl? Objevil jsi příčinu?
No, je to v hromadě a jede to, sháním ty lágry, zatím jsem je našel na eshopu v německu, tak asi budu objednávat.z-d-e-n-a píše:Takze co s tim budes tvorit? Lagry novy? Jina hlava?
Rozvody už jsou nový, řemenice vypadala ok, díky za tipKrystof P. píše:Co takhle řemenice na klice ? Jestli to klepání zní trošku jako kdyby ti klepaly ventily, takový dost ostrý, hlasitý rachtání tak by to mohla bejt ona. Mám dojem že se má každejch 150 nebo 200k měnit a obvykle nenajede o moc víc, než ze začne ozývat
Bohužel nemám o tom autě moc informací z minulosti, bylo to dotažený z Rakouska, stočený minimálně o 200 tisíc, předchozí majitel v ČR se do toho asi dost vysypal. Podle odhadu mojeho kamaráda automechanika to bylo asi potkaný a ta hlava včetně uložení je už rovnaná, proto jsou tam dodělávaný ty lágry. Je to jen odhad, ale možná je to nesouměrný opotřebení způsobený tahem rozvodů dolů, ty prostřední potom ohybá nahoru tah ventilových pružin.Urvanej píše:jestli je to takhle "ohnutý", tak bych hledal celou jinou makovici. Případně jsou lidi, co umí srovnat i uložení vačky, aby ty lágry nedostávaly takovej kouř a vačka to brzo nezabalila.
No to uložení vačky je určitě předělávaný, protože původně tam ty lágry nepatří. Nevím, jestli se to dá ještě rovnat a dát pak nějaký ještě tlustší lágryUrvanej píše:Na ventily je to stavěný, to spíš dělalo nějaký jelito a uložení vačky je do luku.
Spíš bych si myslel, že jak to dělali, tak tam dali jinou makovici, která byla ohnutá a srovnali ji jen na dosedací ploše, takže vačka ohnutá zůstala.
Na druhou stranu ti to teď sedí na "nepoužitejch" lágrech, tak to chvíli vydrží
Jo, to by šloUrvanej píše:zafrézuje se osazení s mosty tak, aby díra už nebyla kulatá a pak se tim prožene dlouhá fréza, aby zase díra kulatá byla a všechny byly v ose
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé