Jeden den mi přestala z ničeho nic jít přední světla (parkovačky šly), boční pozičky, 2 vnitřní světla ze 4 na zadku, osvětlení RZ, palubky a některých ovladačů.

Podle jednoho servisáka to prý dělá otočný ovladač světel (Japonci vymysleli, že místo relátek použijí složitější způsob řešení přes ovladač - tak mi to aspoň říkal), takže jsem ho po týdnu, kdy mi ho jeden chlápek sliboval, vyměnil a jediný výsledek je, že už mi svítí potkávačky (takže můžu používat i dálkový

Při výměně ovladače jsem si všiml, že obě zápojnice (šedá i černá) jsou něčím mastným potečený a pod černou byl slot č. 13 vypečenej a na ovladači tomu odpovídalo č. 56. Vede tam červenobílý drát. VŠE VIZ PŘÍLOHA.
Na starém ovladači byly poškozený 2 konektory, ale jak jsem tam dal ten nový (bez poškozených), tak jdou ty potkávačky. Druhej poškozenej byl právě č. 56 a nad ním slot č. 13 s červenobílým drátem.
Poradí mi někdo, jestli tenhle jedinej slot může způsobit, že nesvítí pozičky, osvětlení RZ, 2 zadní lampy, palubka a některý ovladače? Co by to jinak ještě mohlo dělat?

Případně nějaký kontakt na dobrého autoelektrikáře, co zná Volva, z Brna a okolí?

Díky za odpovědi!