Hoj, tak chladič už chvíli vyměněn, práce to byla celkem klidná, čekal jsem to horší

Teď řeším klimatizaci, zde na foru jste mi psali abych si dříve zkontroloval základní věci no a já tvrdil, že je to ok. Ale už vím, že je potřeba prověřovat a ne důvěřovat. Klima byla opravdu prázdná i když jsem ji doplňoval min. sezonu, myslel jsem, že by to diagnostika ukázala, kdyby tam nic nebylo a ve Volvu mi řekli, že ne. Takže doplnění a klima začala opět spínat, ale jen do ohřátí. Za což může vůle na spojce, kterou jsem prostě neřešil, jelikož do kompresoru nešla šťáva a tak by tak jako tak nesepla. Včera jsem byl pod autem po přečtení článku o seřízení a u C70 prostě neni kurva místo

musím teda sundat řemen a povolit kompresor, pak natočit a doufat, že už to půjde
Dále jsem nechal vyčistit radio, mám 901 a originálky mi hrají, tak zítra vyzkouším něco vypáleného. Zjistil jsem i příčinu nehrajícího levého repra v palubce a je to reprákem, po prohození za pravý to hraje.
Volvo se mi snaží pravidelně dělat radost a tak mi před týdnem odešel altík, generálka 6 litrů, myslel jsem, že to bude jen regulátor, ale bylo v prdeli vše
Auto začíná být opravdu slušná kasička, ale jak to tu pročítám, tak to má každý stejně

Do auta už zahučelo 40 litrů za díly a to si pořád myslím, že mám jeden z těch lepších kousků

příští týden zajedu na rozvody, sadu mám koupenou SKF. Taky jsem tu četl o odvětrávání klikovky, udělal jsem test s pytlíkem a vypadá to OK. Rád bych to celé vyčistil, jenže zase ten přístup, tohle auto opravdu nedá nic zadarmo! Rád bych měl vše tip ťop, ale to se prostě nedá, času málo. Ani ty sedačky jsem si ještě nezrepásnul, přitom na to vše mám už dávno doma.