Jezdíte také někdo na tomto rozměru a popřípadě jaké máte zkušenosti s komfortem jízdy?
P.S. vím, že ve dveřích u řidiče je tabulka huštění pneu.

Hele a co zatáčky? XC90 je přeci jen težkej tank, tak bych se bál náklonů, sice mám pohupování a komfort jako prioritu, ale na druhou stranu bych se už bál stability v zatáčkách. A kde ti dělali a kolik stály ty pružiny?63miro píše:Ono to neni jen kvuli pneu. Ja sem taky experimentoval, puvodne sem jezdil na 2.7, ted jezdim na 2.3 ale necitim skoro zadny rozdil. Pak jsem si nechal na zakazku vyrobit pruziny s pozadavkou na vyssi komfort, a az ted citim badatelny rozdil, a pritom auto drzi na ceste stejne jako predtim... (ale nemam s80)
Ani pri rychlejsim projezdu zatacky nevidim rozdil. Stalo to 500e.vztekloun píše:Hele a co zatáčky? XC90 je přeci jen težkej tank, tak bych se bál náklonů, sice mám pohupování a komfort jako prioritu, ale na druhou stranu bych se už bál stability v zatáčkách. A kde ti dělali a kolik stály ty pružiny?63miro píše:Ono to neni jen kvuli pneu. Ja sem taky experimentoval, puvodne sem jezdil na 2.7, ted jezdim na 2.3 ale necitim skoro zadny rozdil. Pak jsem si nechal na zakazku vyrobit pruziny s pozadavkou na vyssi komfort, a az ted citim badatelny rozdil, a pritom auto drzi na ceste stejne jako predtim... (ale nemam s80)
moc vědeckotechnický přístupold.fashioned píše:jo, a čim měříte tlak pneu?Na veřejných foukátkách to je občas divoký, a když si koupíte tři tlakoměry domu, tak každej taky každej může měřit jinak,...
právě že zcela reálnejvztekloun píše:moc vědeckotechnický přístupold.fashioned píše:jo, a čim měříte tlak pneu?Na veřejných foukátkách to je občas divoký, a když si koupíte tři tlakoměry domu, tak každej taky každej může měřit jinak,...
Zdravim vzteklouna, jen tady pročítam starý témata, zarazilo mě že u nejlepší výbavy executive jsou 16tky kola, trochu zvláštní.vztekloun píše:tak dnes jsem přezul na letní Dunlopky a i když jsem je fouknul na 2.6 tak je to oproti zimákům velký rozdíl. Předchozí majitel obul zimáky 99 XL a to je asi důvod toho, proč mi pneu na 2.6 přišla strašně tvrdá, ty zesílený gumy byly dost tvrdý i když jsem je ufouknul.
Na tohle autíčko prostě zesílený pneu nepatří, nenapadlo by mě to, mám XL na C8, ale to je autobus a tam jsou v pohodě a jízda je komfortní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé