Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
LOW cost se dost dobře nedá dělat,to si vezmi váleček... Ne,vážně,za celolak na takovýhle krávě s vyměnou lemů počítej 30+ Měly by se stříkat i vnitřky a motorovej prostor? (Je to změna barvy?)
Sarkasmic píše:LOW cost se dost dobře nedá dělat,to si vezmi váleček... Ne,vážně,za celolak na takovýhle krávě s vyměnou lemů počítej 30+ Měly by se stříkat i vnitřky a motorovej prostor? (Je to změna barvy?)
30? Já z toho nebudu mít veterána
Zatím mám nejlepší nabídku na 18. bez vnitřků a bez motorového prostoru.. asi se na to vykašlu, nechám to jen připravit na celopolep a nafutruju tam karbonovůů fóoooliu, to bude teprve unikát, to ještě nikdo neviděl!
Sarkasmic píše:LOW cost se dost dobře nedá dělat,to si vezmi váleček... Ne,vážně,za celolak na takovýhle krávě s vyměnou lemů počítej 30+ Měly by se stříkat i vnitřky a motorovej prostor? (Je to změna barvy?)
30? Já z toho nebudu mít veterána
Zatím mám nejlepší nabídku na 18. bez vnitřků a bez motorového prostoru.. asi se na to vykašlu, nechám to jen připravit na celopolep a nafutruju tam karbonovůů fóoooliu, to bude teprve unikát, to ještě nikdo neviděl!
Tat to jóóó´, už jsme doma, a máš dobrej nik.
_________________ Volvo 760 GLE 1989 - D24 TIC - Sojkovka Volvo V 70 II. 2000 - TDI ÁLA Volvo V 70 R AWD 1998 Blondýny
Ne, vážně, musel jsem po neúplném prodeji před 3 mi roky zaplatit za UKrajineckého mladíka pojistku 5750 (a to bylo ještě echt gold...) + odtah dalších 5 a teď je to před technickou a nepotřebuju to. Sešrotovat? Zvažuju. Takže mi tu budou všichni radit, že mám dát na sedmu celolak za min 30 tisíc? No to snad ne
To ti nikdo neříká... Já ti jen dával cenu na výměnu lemů,přípravu a celolak-samo v bázi a přelakovat,nikoliv v akrylátu,to by šlo i níž ale není to moc dlouho pekny na černý.... Tak co se čílíš? Si to teda za 10 volep folijou no.... Mě na 9ku vyšel lak jen v materialu na 15.... (Ale to už je zas nějaká echt metla a 5 vrstev laku aby bylo co rozleštovat před srazama... )
low cost řešení je váleček, neni to na machrování, ani večerní masturbaci nad fotkama, ale funkci ti to splní.
Spíš mi fascinuje, jak někdo může prodat auto a pak ho vzít zpět, to snad jen...
Nejsi to náhodou ty, Stando???
Zrovna černý celolak za 18000Kč bych snad anoi nechtěl vidět.Teda pokud to někdo nedělá zdarma jako protislužbu.Černá je nejhorší barva na stříkání co znám.
Mám takovej pocit že při použití terminologie low cost, nemůže bejt ani řeči o stříkání
_________________ Saab 9-3 Aero OG, Saab 9-3 Aero SS, Saab 9-3 Aero NG, Saab 9-5 Troll, Saab 9-3 Aero Cabrio V6, Saab 9000 Business edition, Saab 9-3 Aero OG
Urvanej píše:martines: z low cost černý nikdo opravdu stříkat nebude
Dneska jsem to auto umyl a je to lepší, než jsem čekal.. celolak by ovšem na tomto bývalém ukrajinském bojovém tanku dělal asi jen pacifista.
Přední blatník po zásahu bastlíře buď pře(re)vyvařit dílem z jiného nebo komplet výměna a stříknout, zadní pravý lem vytáhnout, trošku kitu, stříknout do "rozstřiku", kufr zřejmě to samé. A bude jak 26 roků nové
A se Stáňou Hruškou vaříme dále přidáme trochu technického benzínu, bavlněné hadry asi tak 15 bm asijské napodobeniny karbonu a "RIDE WITH US!"
uplnenenormalni píše:?
+ vyvařit zadní lem (lízlý od "parkovače" za volantem)
+ nějaká ta kitovačka, příprava
Nejlépe v černé barvě. Morava, popř. zahraničí-čechy
Jestli to je StaňoH ta sedmička původně tmavé barvy (zelená, modrá), kterou jsi prodával cca 3 roky zpět kousek od Veselí nad Moravou (byl jsem se osobně podívat), tak dle mého úsudku, jak auto vypadalo tehdy, tak jakákoliv investice je prodělek. Doporučuji s tímto vozem nakrmit kovošrot i za cenu finanční ztráty (platba odtahu, pov. ručení).
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta
LUBOŠ píše:
Jestli to je StaňoH ta sedmička původně tmavé barvy (zelená, modrá), kterou jsi prodával cca 3 roky zpět kousek od Veselí nad Moravou (byl jsem se osobně podívat), tak dle mého úsudku, jak auto vypadalo tehdy, tak jakákoliv investice je prodělek. Doporučuji s tímto vozem nakrmit kovošrot i za cenu finanční ztráty (platba odtahu, pov. ručení).
Luboši: pokud jsi tímto komentoval moji neobratnou formulaci prodeje a zase vzetí zpět, tak jsem tím myslel prodat auto bez smlouvy a bez dokladu a pak se nechat ještě popravit od ČKP. Já některý smlouvy z prodejů toho auta mam oskenovaný, když jsem nad nim uvažoval tehdy, když bylo za 5000 nebo tak nějak.
Rozhodně sem tim nechtěl nijak komentovat prodej a zpětný nákup jako si měl např s bikolorem.
(To jen aby nevznikla mejlka způsobená mojí neschopností se správně vyjadřovat.)
Urvanej píše:Luboši: pokud jsi tímto komentoval moji neobratnou formulaci prodeje a zase vzetí zpět, tak jsem tím myslel prodat auto bez smlouvy a bez dokladu a pak se nechat ještě popravit od ČKP. Já některý smlouvy z prodejů toho auta mam oskenovaný, když jsem nad nim uvažoval tehdy, když bylo za 5000 nebo tak nějak.
Rozhodně sem tim nechtěl nijak komentovat prodej a zpětný nákup jako si měl např s bikolorem.
(To jen aby nevznikla mejlka způsobená mojí neschopností se správně vyjadřovat.)
Urvanej píše:Luboši: pokud jsi tímto komentoval moji neobratnou formulaci prodeje a zase vzetí zpět, tak jsem tím myslel prodat auto bez smlouvy a bez dokladu a pak se nechat ještě popravit od ČKP. Já některý smlouvy z prodejů toho auta mam oskenovaný, když jsem nad nim uvažoval tehdy, když bylo za 5000 nebo tak nějak.
nene, vše v pohodě
_________________ Volva řady 900 / V70II / XC90
Skoro vše v turbu, benzín, nafta
Silničáři používají jakejsi černej maglajz na cesty, učitě už jsi je někdy viděl v akci, tak mu dej pulčák a budeš to mít nejen černý ale i naimregnovaný a kamínkovzdorný.