Bydliste jsem doplnil, ale fotky se mi do alba nepovedlo nacpat. Vzdy mi to po odeslani fotky a potvrzeni, ze byla odeslana oznami, ze fotka neexistuje. Asi tam delam nejakou chybu. Jsem tu teprve kratce, tak vse jeste nevim. Tak je radeji budu posilat emailem.
Dekuji za vsechny nazory a podnety.
Ondra
Data doplnena
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
- Autor
- Zpráva
-
Data doplnena
Volvo 360 GLT; r.v 1987-uz neni.
Škoda Octavia 1,6 55kW r.v.1997 tzv Běloušek
A závidim Bobikovi 850 T5R Pampelišku
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
Data doplnena
Do alba fotky už nenahraješ. Použij Add an Attachment přímo pod příspěvkem.ondra123 píše:Bydliste jsem doplnil, ale fotky se mi do alba nepovedlo nacpat. Vzdy mi to po odeslani fotky a potvrzeni, ze byla odeslana oznami, ze fotka neexistuje. Asi tam delam nejakou chybu. Jsem tu teprve kratce, tak vse jeste nevim. Tak je radeji budu posilat emailem.
Dekuji za vsechny nazory a podnety.
Ondra