Proč podle lišt ? Mně tam chybí třeba chromové kliky a byla by luxusní, a ty kola jsou pěkné myslím že Galactica se jmenují. hlavně ať to jezdíDejw22 píše:Píšeš rv. 2002, ale podle lišt okolo auta v laku by mělo jít o MY 2004, jinak moc hezká V40, myslím že tahle barva, plus to origo lízátko nárazníku plus lišty v laku jsou opravdu ultimátní kombinaceještě by to chtělo origo kola co vypadají jako Tethys na S60, jen ve 4 dírové verzi
Copak je na Castrolu špatného? pokuď vím tak speciálně Magnatec by měl být jeden s těch kvalitnějších olejů, nebo se pletu? A ve filtrech se nevyznám tak jsem vzal střední cestu... achjooraolsa píše:Co ten olej?Hrncol nebrat.
Filtry jsi taky mohl vzít kvalitnější.
Zadej si do vyhledávání na foru Castrol a máš na celej den o zábavu postaráno. Ale nebral bych to tak tragicky, teď ho tam nalej, najeď 10tis a vyměnit za něco jinýho.Kloub píše:Copak je na Castrolu špatného? pokuď vím tak speciálně Magnatec by měl být jeden s těch kvalitnějších olejů, nebo se pletu? A ve filtrech se nevyznám tak jsem vzal střední cestu... achjooraolsa píše:Co ten olej?Hrncol nebrat.
Filtry jsi taky mohl vzít kvalitnější.
https://forum.volvoklub.cz/viewtopic.php?f=54&t=47921&hilit=castrolKloub píše:Děkuju za rady trochu jsem něco hledal o tom Castrolu a rozhodl jsem se že to měnit nebudu jednak je motor původem Renault a hlavně co čtu recenze tak je to jeden z nejlepších olejů možná cenově trochu dražší ale mam to stejně slušně cenově takže tohle mě nebolí a z vlastních zkušeností z Vectry jsem neměl jedinej problém. A pokuď ho tolik výrobců motorů doporučuje nevidím jediný důvod ho nepoužít i zde. A k těm filtrům... příště koupím MANN bral jsem střední cestu každopádně si zase myslím že to to auto nesloží
raolsa píše:S Filtronem mám pouze jednu zkušenost (třeba se zlepšili) - když jsem si dal vedle sebe olejový filtr Filtron a Mann na stejný motor, tak Filtron měl o třetinu méně "vlnovek" - tudíž menší filtrovací plocha.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé