Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
vyskytl se mi problém s nějakým odběrem proudu v Cčku při vyplym zapalování, než se k tomu dostanu a začnu zkoumat kde a co by to mohlo bejt, nemáte někdo nějakou zkušenost s nějakou chronickou závadou/blbostí, kterou tyhle auta nějak častějš vykazujou ? Samozřejmě se nebavim o zapomenutejch zaplejch světlech, kdyby někdo vtipnej chtěl přispívat...
Tak velkej, že vytříská auto přes noc. Divný je, že se to objevilo náhle, ještě před tejdnem nic, přitom se nikde nic neměnilo nebo tak...Baterka je nová.
no me to delalo svetylko ale ve dverich z boku a to jen tak nevidis ze sviti jen ve tme pres skvirku ve dverich
_________________ Je:C70 T5 B5234T3 man 98´- K24(1,5 bar),E85
Je: VW Golf II 1.6D (brzo bude motor 1.6TD a nějaké kw a nm navíc)
Bylo:S60 T5 184kW Aut. 3" Custom Exhaust , LPG-Lovato
myslim že ty boční světýlka jak píše mekky jsou nějaký brutální, už jsem taky někde slyšel že to zvládnou celkem statečně vycucat...no nic, zkusim změřit články plovákem, okouknout ukostření, kabely a jejich svorky a pak kdyžtak povytahovat nějaký pojistky a zkusit to identifikovat no
OT: ale pokud to budes davat pokazdy na noc na nabijecku,tak muzes sousedum nabulikovat ze jdes s "ekodobou" a mas elektromobil
Ne,vazne,vim jak dokaze pozlobit prazdna baterka. Apropo: co jsi kupoval za baterku?
_________________ V70 2,5T 12/08 - B5254T6, MTStage2 V50 2.4i 12/05 - B5244S4, AT
EX: V50 T5, 850 T5, V70 TDi
VIDA v Jindřichově Hradci...
Nějakej noname z krámu co mám hned za barákem, byla tam 56Ah, tohle je 70 - je na ní samozřejmě záruka, takže změřim články tim plovákem a případně jim jí odnesu zpátky, ale baterkou to asi nebude, když je nová, ale předtim to nedělala, no uvidim
to by byla relativně nejlepší možnost kluci než se srát s hledáním fantomovejch odběrů
ještě teda pro ujasnění, jeden den nezapojená baterka stačí ? páč by měla vydržet aspoň 3 tejdny, tak si říkám, jestli když vydrží 24 hodin, nemusí bejt stejně dobrá
raolsa píše:Rádio se vypíná? Nemyslím jestli jenom zhasne, ale jestli se přepne do "pohotovostního režimu". Máš tam origo?
Ahoj, jak jsem po vánocích nenastartoval S70, baterie ko, zjistil jsem, že se mi nevypíná rádio, sice přestane hrát a zhasne, ale neuspí elektronickej CD měnič s USB, flash dál bliká a klidovej odběr auta je přes 100mA. Rádio je origo SC802, měnič jsem měl předtím ve V70 s rádiem SC805 a tam se vypínal normálně, klidovej odběr auta je 12mA.
Jak je to s tím vypínáním rádia, dá se nějak jinak poznat, jestli je jen zhaslý, nebo v tom pohotovostní režimu?
_________________ V70 2.5 D, D5252T, 103kW, man, rok 1999, D5T5 ST1
S70 2.5 D, D5252T, 103kW, man, rok 1999, D5T5 ST1
C70 2.4 T, B5244T, 142kW, man, rok 2000, D5T5 ST2
V70II 2.4 D, D5244T2, 96kW, man, rok 2004, D5T5 ST2
V70I 2,0, B5202S, 93kW, man, rok 1997