Nádherná příroda, zvěře jak nasr...o divočáci se v noci promenádujou (neosvětlení

Pár fotek. Zkoušel jsem různé nastavení bíle, tak proto ten žlutej odstín
http://bosondyyy.rajce.idnes.cz/Podzimni_Volvosraz_2014
jak si kdo ustele, tak si lehne!hajnej píše:bylo veselo, taky díky
nevstávalo se mi úplně dobře
byl to takový svéráz a moc nevonělmichell píše: Jen ten vrchní byl nejakej divnej...![]()
Na to si přišel jak?Čahoun píše:Taky se přidám, nemělo to chybu. Co se týče vrchního- tohle je celkem drsnej kraj, tak jsou drsnější i lidi. Tím ho nechci omlouvat, mě se to taky nelíbí, ale tam je takové chování normální.
Na to jsme přišli ffšichni, že ten vrchní byl divnej (napřezdržku), ale krajem to asi není.lumiere.c píše:Na to si přišel jak?Čahoun píše:Taky se přidám, nemělo to chybu. Co se týče vrchního- tohle je celkem drsnej kraj, tak jsou drsnější i lidi. Tím ho nechci omlouvat, mě se to taky nelíbí, ale tam je takové chování normální.
Ježiš, zas jakou nástěnku?Shadow píše:Vrchního stačilo politovat, jaká jsme hrozná pakáž a že to víme a byl jak míliusA neměli jste mu šahat na nástěnku, nesvěřil vám ji
Už jsem se lekl, že tam bylo něco sprostýho.Shadow píše:Tys to neviděl? Umazáním jistých písmen nebo jejich částí z tabule došlo k mírné úpravě nabídky nápojového lístku, což dosti znepokojilo servírku i vrchníhoMám pocit, že chvíli nabízeli tuzemský um a dravou becherovku nebo něco na ten způsob
To si asi pan vrchni nestačil všimnout, že půlka nástěnky už byla umazaná/upravená když jsme přijeli my (a přijeli jsme první)Shadow píše:Vrchního stačilo politovat, jaká jsme hrozná pakáž a že to víme a byl jak míliusA neměli jste mu šahat na nástěnku, nesvěřil vám ji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé