Je to 850 2.0 T5 155kw.
U mojí druhé 2,3 T5 ručička pěkně reaguje na plyn už na místě a znatelně táhne víc odspoda.
Na co bych se měl podívat, popř co mám na zkoušku prohodit?

Díky za rady a tipy.

A kam až ti ručka doleze?Marten píše:Zjistil jsem že v nižších otáčkách (tj. do cca 3000 ot./min.) to táhne jáko bez turba a ručička na ukazateli se vůbec nehýbe. Jak se dostanu nad tři tisíce auto zabere šponu a ručička na ukazateli se začne zalamovat do prava a táhne to dobře až do omezovače.
Je to 850 2.0 T5 155kw.
U mojí druhé 2,3 T5 ručička pěkně reaguje na plyn už na místě a znatelně táhne víc odspoda.
Na co bych se měl podívat, popř co mám na zkoušku prohodit?![]()
Díky za rady a tipy.
Koupil jsem pistoli na tlakování kol obrátil hadice a vyměnil manometr a už to jede .smolda píše:No to je dobrý teda...hned jak bud umít čas, tak zkontroluju wastegate - zdá se mi, že to nějak špatně líně táhne na 129kW motor...potěšilo mě, že tam na konci toho videa mají zahrnut i můj motor s nízkotlakým turbem.
To je dobře ,že i je ještě neprodal vím aspoň na koho se obrátitdali píše:Kdyby někdo sháněl ojnice, tak tady mám jednu sadu z 2.3 T5
Najdi si převod jednotek tlaku mně stačil co ukazuje do 1baru tobě bude taky stačit.Marten píše:Takže 1,8 PSi je tlak kdy se má páčka teprve pohnout a začít otevírat jo?
Jaký manometr jsi použil? S tím stávajícím co je na foukání kol to asi nejde co??
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé