Jj čerpadlo jsem daval nový vše bylo čisté i sítko. Tankuju pořád u stejný pumpy tady u D1 točí se tam mraky aut.. Vypadá to na nějakou netěsnost ale kderaolsa píše:Čerpadlo jsi dával nové nebo starší? Nenatankoval jsi nějaký sajrajt? Sítko v nádrži je čisté? Filtr? Hadička od čerpadla v nádrži drží dobře? (Poslední dotaz je jenom střelba od boku, nevím jak je to v nádrži řešené.)
Půlitr slivoviceraolsa píše:Co jsem vyhrál?
WALBROStalin píše:Tak mi zase umřelo podavací čerpadlo. Dneska mi během jizdy auto z ničeho nic zhaslo. Tlak na liště malej a podavací čerpadlo nevrčelo. Eletrika do čerpadla jde tak jsem udělal rozborku a po poklepání čerpadlo zase vrčí
. Čerpadlo jsem kupoval nový a nevydrželo ani rok
boužel jsem nenašel fakturu abych jim to omlatil o hlavu značka to byla tuším WRC. Jaký čerpadlo koupit a kde? Kupoval jsem nový čerpadlo s tím že to něco vydrží ale tohle mě fakt nasra
Sem ti psal dej na Mekkyho a ty si nevěřil -šusky za pár stovek= problem .Stalin píše:Nedalo mi to tak jsem ještě napojil čerpadlo na tvrdo na elektriku ze zadní zasuvky zapalovače a čerpadlo ani nevrzne.. Nic od WRC už mi nesmí do auta je to uplná sračka![]()
![]()
![]()
Možná těleso ponořené do kapaliny udělá zázrakraolsa píše:Na tom není co zkoušet, má to jenom + a -. Připojíš na baterii a když nevrčí tak je s ním ámen.
Uživatelé procházející toto fórum: Laurel