Jel jsem kolem minulou nedeli udelal jsem si vylet s kesovanim Dlouha Louka Moldava Mikulov a vyjel jsem az na Snezniku. Prijemna cesta silnickou po hrebenech Krusnych Hor.
Shodou okolností budu zrovna o víkendu v UL, takže bych se teoreticky mohl taky zastavit.
Zatím nevím, jestli nebudu mít v sobotu odpo nějaký povinnosti, ale pokud ne, rád dojedu na pokec.
CHjo konečně sraz tady u nás na Teplicku a já se ho zúčastnit nemůžu neb jsem marod . Proč mne ten nahoře tak trestá . Konečně bych mohl s někým poklábosit a vyřešit pár obtíží které mne trápí. snad to není poslední sraz.
bambucha77 píše:CHjo konečně sraz tady u nás na Teplicku a já se ho zúčastnit nemůžu neb jsem marod . Proč mne ten nahoře tak trestá . Konečně bych mohl s někým poklábosit a vyřešit pár obtíží které mne trápí. snad to není poslední sraz.
Nu doufám že ho opět nepromarodím neb by jsem se chtěl konečně dostat na nějakej ten sraz. Je to ostuda mít VOLVO a nenavštívit spolubojovníky . Snad se o něm včas dočtu a ne jak ted když mne náhoda poslala na příslušný topic
bambucha77 píše:Nu doufám že ho opět nepromarodím neb by jsem se chtěl konečně dostat na nějakej ten sraz. Je to ostuda mít VOLVO a nenavštívit spolubojovníky . Snad se o něm včas dočtu a ne jak ted když mne náhoda poslala na příslušný topic
a kdyby někdo z daleka hledal po okolí nějaké další vyžití:
koupačka v lázních Altenberg http://www.raupennest.de/
Zámky Duchcov a Jezeří.
ZOO Ústí nad Labem.
Lázeňské centrum Teplic.
bambucha77 píše:CHjo konečně sraz tady u nás na Teplicku a já se ho zúčastnit nemůžu neb jsem marod . Proč mne ten nahoře tak trestá . Konečně bych mohl s někým poklábosit a vyřešit pár obtíží které mne trápí. snad to není poslední sraz.
ALEXUSS píše:Shodou okolností budu zrovna o víkendu v UL, takže bych se teoreticky mohl taky zastavit.
Zatím nevím, jestli nebudu mít v sobotu odpo nějaký povinnosti, ale pokud ne, rád dojedu na pokec.