Ahojte. Chystam sa na vacsi servis prednej napravy a bude treba opravit aj ramena, pretoze silentbloky su totalne KO, mam ale problem s tym, ze sa neviem rozhodnut co tam dat.
1.Lemforder silentbloky, ktore akosi neviem zohnat, na mjauto nenachadzam zadnu cast ramena.
2.Volvo- 200e(skandix) bez postovneho
3.Purple powerflex - 116e, trvacnost, otazny je komfort, ale stale by mali byt dostatocne makke.
4.Kompletne ramena Meyle HD- 208e, jednoducha vymena, otazna je ale kvalita a ak to ma vydrzat par tisic km, tak to nie.
5.Ramena Volvo/Lemforder mi uz pridu dost drahe vzhladom na moznost prelisovania..
Ake mate vy skusenosti ?
Predne ramena V70 D5
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: V70II D5 02
Predne ramena V70 D5
Meyle nebrat!!!Drak3n píše:Ahojte. Chystam sa na vacsi servis prednej napravy a bude treba opravit aj ramena, pretoze silentbloky su totalne KO, mam ale problem s tym, ze sa neviem rozhodnut co tam dat.
1.Lemforder silentbloky, ktore akosi neviem zohnat, na mjauto nenachadzam zadnu cast ramena.
2.Volvo- 200e(skandix) bez postovneho
3.Purple powerflex - 116e, trvacnost, otazny je komfort, ale stale by mali byt dostatocne makke.
4.Kompletne ramena Meyle HD- 208e, jednoducha vymena, otazna je ale kvalita a ak to ma vydrzat par tisic km, tak to nie.
5.Ramena Volvo/Lemforder mi uz pridu dost drahe vzhladom na moznost prelisovania..
Ake mate vy skusenosti ?