A vyrobených do dnes?
( vynechány stranky s vyrobou 1926 -1963 v připadě zajmu doplnim)

(Z knihy Volvo Car Corporation 1927-2003/04)
Pětilitrovej dvouválec s víceventilovou technikou hmmm to je lahůdka od Volvasmolda píše:Mě by hrozně zajímalo, kolik se vyrobilo 850tek s B2504T2 motorem129kW...někde na anglickym netu jsem našel snad zmínku o tom, že se to jakože dělalo, ale nikde jsem nenašel reálný důkaz (třeba typu "mám ten a ten motor a mám ten a ten problém")... ale dělat se to muselo, protože já ho tam mám origo.
Bohužel udaje jen ty co jsou na fotkachmartinopel píše:Najdeš,kolik bylo vyrobeno S90 Royal Executive případně v r.v.1997,1998 pokud by byly i v jednotlivých stupních výbavy byloby to super
No vidiš jakou dělám revoluci v motorechOndra. píše:Pětilitrovej dvouválec s víceventilovou technikou hmmm to je lahůdka od Volvasmolda píše:Mě by hrozně zajímalo, kolik se vyrobilo 850tek s B2504T2 motorem129kW...někde na anglickym netu jsem našel snad zmínku o tom, že se to jakože dělalo, ale nikde jsem nenašel reálný důkaz (třeba typu "mám ten a ten motor a mám ten a ten problém")... ale dělat se to muselo, protože já ho tam mám origo.
Tak to ty jsi mi ji "vyfouk" na aukru???Aubot píše:Počty vyrobených tanků - jen tak pro zajímavost - kolik jich asi ještě jezdí z 12 612 392![]()
A vyrobených do dnes?
( vynechány stranky s vyrobou 1926 -1963 v připadě zajmu doplnim)
(Z knihy Volvo Car Corporation 1927-2003/04)
Uživatelé procházející toto fórum: Bibis, jirkaTDI