Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Jako reklama na kamaráda dobrý, ale jakoupak maji asi vyvažovačku? Odpovím si sám, žádnou...
Víc to rozebírat nebudu, plácám tu o tom každou chvilku.
Toto téma je spíš na lampárnu než cokoliv jinýho.
nebo že by to třeba někam vozili?
Bohužel zkušenosti jpp (co sem načetl) říkají, že pokud firma tu vyvažovačku sama nemá, tak si dobře rozmyslí, zda jiný firmě zaplatí např. 600 za vyvážení, když to "vypadá, že to neni nutný".
Urvanej píše:
nebo že by to třeba někam vozili?
Bohužel zkušenosti jpp (co sem načetl) říkají, že pokud firma tu vyvažovačku sama nemá, tak si dobře rozmyslí, zda jiný firmě zaplatí např. 600 za vyvážení, když to "vypadá, že to neni nutný".
Samozřejmě, mají svoje vybavení, nikam nic nevozí...nejsou to žádní garážníci...ale chytrej umí být každej.
2.3 T5 píše:Samozřejmě, mají svoje vybavení, nikam nic nevozí...nejsou to žádní garážníci...ale chytrej umí být každej.
Chceš se vsadit?
Je to cca půl roku, co sem po tom šel fest a zjistil, že bych v republice dynamický vyvažovačky na turba spočítal na prstech jedný ruky. A mimo jiné každá firma, která jí má se s ní na stránkách náležitě chlubí.
Takže opravdu, chytrej umí být každej.
Tak tohle nechápu, kousek vejš tvrdíš, že mají svoje vybavení a teď rezignuješ? Proč? Když o tom servisu nic nevíš, tak proč si to sem postoval? Nechci rejt, ale neumim se zeptat jinak.
A nevykej mi
a přidám něco dnes už úsměvného, ale v praxi jsem obdobu viděl v autoučilišti,
kde opravovali turba na Liazy asi tak 10 let nazpět spíše už 15 a více jako základní výuku k pochopení
problému pro budoucí mechaniky, tedy kontrolu házivosti hřídele pomocí dvou zrcátek
postavených proti sobě v úhlu 90ti stupňů
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
2.3 T5 píše:Samozřejmě, mají svoje vybavení, nikam nic nevozí...nejsou to žádní garážníci...ale chytrej umí být každej.
Chceš se vsadit?
Je to cca půl roku, co sem po tom šel fest a zjistil, že bych v republice dynamický vyvažovačky na turba spočítal na prstech jedný ruky. A mimo jiné každá firma, která jí má se s ní na stránkách náležitě chlubí.
Takže opravdu, chytrej umí být každej.
Tak dej prosim kontakty, ktery to jsou....muze se hodit.
Urvanej píše:Je to cca půl roku, co sem po tom šel fest a zjistil, že bych v republice dynamický vyvažovačky na turba spočítal na prstech jedný ruky. A mimo jiné každá firma, která jí má se s ní na stránkách náležitě chlubí.
? KDE... maj na stránkách tu vyvažovačku?
Tím nechci shazovat co uměj nebo ne... Kámoši od čtyřech kroužků si u nich teď nechávali repas... ale jen poukázat na to že se to bez referencí jen takhle od stolu rozsoudit nedá.
Já mám zase reference na Olega z Holic a ten si tu vyvažovačku na stránkách vyfotil, a celkově do toho co se týče vlastní prezentace jde víc... podle výše uvedený poučky by to spíš vypadalo na to, že rema turbo posílá turba vyvažovat k němu (vtip ( )) http://www.turbopower.cz/oprava-/
teda Dali, že zrovna za tebe budu muset klikat
Jinak jak jsem psal, tak turbo od nich vyvažované mám (za 1500) a jsem zatím spokojen. Posílal jsem jim jen CHRA s požadavkem vyvážení a oni to nejen vyvážili, ale taky vyčistili v UZ. Bohužel do auta jsem to ještě nedal, protože k pánovi co mi měl pískovat housingy sem se ještě nedostal.
OK, to sem přehlíd.... právě proto, že jí tam nemaj vyfocenou. Asi maj práce dost, takže je to nepálí, ale na vlastní prezentaci by mohli trochu zapracovat.
Že jsou ty stránky hrozný, o tom žádná. Jinak abych podpořil tu svojí "referenci" na ně, tak jsem info o nich nenašel na webu, ale od souseda garážníka, kterej jim ty vrtule posílá už nějakej pátek a prej vždycky bez problémů. Nemam to jpp rád, ale zahnal si mě do kouta
Ty stránky jsou staré několik let. Píší tam, že usilují o ISO 9001:2000. Nejsem odborník přes ISO ale to za dvojtečkou značí pro který rok je to ISO směrodatné. Např. běžně už je ISO 9001:2008 nebo 2012. Navíc to, že jsou jediní kdo mají vyvažovačku v ČR spíše nahrává tomu, že stránky vznikaly hodně let zpátky.
Jinak dle mého hodně záleží jak má být oprava provedena. Pokud člověk chce origo MHI, tak to dělá jen special turbo. Všichni ostatní většinou staví z Melettu.
_________________ je a bude: Volvo 850 "pure" T5 estate '96 red
jony píše:Ty stránky jsou staré několik let. Píší tam, že usilují o ISO 9001:2000. Nejsem odborník přes ISO ale to za dvojtečkou značí pro který rok je to ISO směrodatné. Např. běžně už je ISO 9001:2008 nebo 2012. Navíc to, že jsou jediní kdo mají vyvažovačku v ČR spíše nahrává tomu, že stránky vznikaly hodně let zpátky.
Jinak dle mého hodně záleží jak má být oprava provedena. Pokud člověk chce origo MHI, tak to dělá jen special turbo. Všichni ostatní většinou staví z Melettu.
OT:No vzhledem k tomu,že jsem u pár auditů na ISO byl přítomen je mi to docela k smíchu.To že má někdo ISO ještě kvalitní práci neoznačuje.