s velkou radostí jsem po 4 letech demontoval obludné handsfree z palubní desky a zároveň jsem odpojil nějakou skříňku, která byla za rádiem - asi kabely do repráků + mikrofon.
Nastartuju a vykoukne na mě oranžová hláška o airbagu. Jde to nějak odmáznout nebo musím znovu zapojit tu krabičku tak jak byla? Je mi divný, že to může bejt takhle propojený s airbagama.
A ještě to možná může mít něco do činění s mytím motoru, trochu jsem ho musel líznout wapkou
Naposledy upravil(a) hajnej dne 08 srp 2013 21:15, celkem upraveno 2 x.
raolsa píše:Jestli jsi spíš při tom kuchání nějak nehnul s kabelama k bagu spolujezdce. Hlášku smazneš jen přes diag. Ta by mohla zrovna napovědět kde je problém.
hmmm. to je taky možný moje zásahy nikdy nekončí dobře
koukám, že si ten čínskej diagnostickej křáp budu muset pořídit. Jednak na tu svoji flotilu a druhak pro místní
á propos ... mě tak teď napadlo, že jsem tu diag měl objednanou před cirka dvěmi lety u MarkaV - vlastně předtím než se mi tak trochu sesypal svět po ztrátě zaměstnání a tak. A já tu diag pak neodebral Tímto bych se chtěl MarkoviV veřejně omluvit
_________________ je: Millennium FalconTesla model S 85D 2015, Solid White; andělíček můj strážníčekS60 2.4T 147kW 2001, Maya Yellow; Strup850 T5R 7 místné kombi 177kW 1994, Cream Yellow (schovaná pod Stone Black); Weisser Riese - bílý obrV70 2.4i 103kW 2001, Polar White; lehárošwágenVW T2b 1.6 37,5kW 1973, Kansas Beige/Pastel White
bylo: S80 se zadřenou 2.5T avtomat AWD 2004; Volvo C70 T5 (B5234T3) 1999
dneska smazáno. mělo nakonec něco do činění s tím, že jsem si nechal dodělat na volantu ovládání radia a jak jsem hrábnul do toho handsfree tak se to nějak pohádalo