Chystám se chystám do muzea, když už tam budu v okolí na konferenci, ale nemam vůbec tuchu, kolik času si na to vyhradit. Byl tam někdo, kdo by podal relevantní informaci?
EDIT: ano, není to v Modeně, ale v Maranellu
Naposledy upravil(a) Urvanej dne 30 črc 2013 16:15, celkem upraveno 1 x.
Nebyl jsem tam ale předpokládám že nejni větší jak Volvo v Geteborgu a to se dá zvládnout za 3-4 hodiny, samozřejmě že všechno nemůžeš študovat do detailu.
_________________ V70II D5, 2003 / V850 2,5TDi, '96, použita na orgány
Zkus o cca 20 km dál Galleria Ferrari v Maranellu. Tam je to tak na 2 - 3 hodiny, podle toho, co tam teď mají vystavený. U otevřenýho Enza jsem se tam sekl asi na hodinu...
Ano, už sem to opravil v názvu topiku, jedem do Maranella
Sem věděl, že to je podle jednoho modelu od "M" a zrovna sem se netrefil.
Shockey: A jak dlouho si tam teda byl celkem i s tim očumovánim Enza?
Byli jsme tam asi 4 hodiny, fotil jsem hodně detailů pro stavbu modelů. Když si na to dáš 3 hodiny, tak je to asi ideální. Tady je přehled momentálně vystavených aut, docela ti závidím možnost vidět FXX a LaFerrari (2 ks už jsou objednaný v ČR).
Pak je tam samozřejmě pár Ferrari Stores a doporučuju "zadní bránu", odkud vyjíždí auta na testovací jízdy na okruhu ve Fioranu.
Sem zapomněl podat reportík.
Bylo to uplně krásný, byly sme tam s kolegou asi 3h. Zrovna měli akci venku na projížďku v asi osmi modelech za 70eček na 20minut.
Co je hodně zajímavý je aktuální výstavka asi 5ti 256GTo včetně toho modelu co se prodal za 20megababek. To sem si zaslintal
Ale nemůžu si pomoct, ty starší kousky se mi líbí výrazně víc.
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(