Zdar,
tak jsem si dovolil rozšířit vaše řady

Věděl jsem co chci, tady jsem dostal pár užitečnejch rad, čímž bych chtěl poděkovat hanýmu (hayney)

, kterej se s ochotou jel podívat na V70 prodávající se v jeho blízkosti. Díky
Objel jsem půlku republiky, první zastávka v Brně, autobazar radši jmenovat nebudu

Stříbrná V70 D5 z Itálie, najeto 160tisíc, rok 04, tak to bylo v inzerátu... Na místě to bylo kupodivu jinak, podle mě celkem odjetá D5 s minimálně 350tisícema na hrbu, sjetý gumy, rok 02, křivý víko kufru a dva bazarnící, kteří se právě vrtali ve vyndanejch budíkách... To mi tak nějak stačilo, takže jsme pokračovali ke Kroměříži, kde stála, aspoň podle fotek, hezká další V70 D5 2004. I přes plot byla hezká, pan bazarník bohužel neměl čas, slíbil že dorazí, ale po hodině čekání jsme to vzdali, zavolali do Nové Paky a po dohodě vyrazili tam.
Tam už čekala V70 D5 geartronic, 2004, jaká je to výbava nevim, neni to v kůži, vyhřejvaný židličky, tempomat, parkovací senzory... Auto dovezeno před cca 6ti lety z NDR, to mělo údajně najeto cca 140tisíc, teď má 270. Pán byl solidní, předem domluvil servis, kde se mu o to starali, takže nám to zvedli na hever a řekli vše co kdy s tím dělali. Poslední větší závada, která se odehrála v dubnu, je pro mě trochu nepochopitelná a jestli mi to někdo dokáže osvětlit, budu jenom rád. Údajně vlivem velké axiální vůle klikovky vytrhl setrvačník nějakou zátku a z motoru začal téct olej. Původně mysleli, že je to simerink na klice, ale po rozborce našli tohle. Ložisko dali nový, žhavičky+nevim co všechno, rozvody, oleje motoru i AT. Motor je čistej i z pod auta, pásky, hadice..takže to asi venku bylo

Takže jsme si plácli a už je doma. Po umytí a odblešení vnitřku je to celkem zachovalý auto, až na nějaký drobnosti (na ručku brzdí jen jedno zadní kolo a slabší přední brzdy) se zdá všechno funkční, vrčí to hezky, řadí to taky celkem slušně... spokojenost

Fotky mám zatim jenom ty z inzerátu, umytý dodám
Michal
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.