http://www.levnealarmy.cz/eshop/led-svetla/kombinace-dennich-svetel-a-mlhovek/
Vykašli se na to, denní je na pikačuz-d-e-n-a píše:Žádná kritika?![]()
Rozmluvte mě to,nebo to fakt koupim a pak budu nasr...,že to tam nejde...
Tam platí přímo zákaz mít rozsvícená potkávací světla? Páč jako chápu, že není povinnost svítit, ale mít to přímo zakázané ... by mě zajímalo, jak řeší, jestli nesmíš / musíš svítitjm252485 píše: nepoutám na sebe pozornost třeba v Německu (kde si s oblibou v pohraničí vybírají ty, co svítí, protože vědí že jsou z Čech a zapomenou za hranicí zhasnout)
V D je to jako v A. Naopak na to,ze tam neni povinnost svitit,tak si troufnu rict ze 2/3 lidi sviti. Nicmene zpet k tematu, denni sviceni s mlhovkama mi prijde docela dobrej napad,pokud by se zachovaly origo korpusy mlhovek...flaksy píše:Tam platí přímo zákaz mít rozsvícená potkávací světla? Páč jako chápu, že není povinnost svítit, ale mít to přímo zakázané ... by mě zajímalo, jak řeší, jestli nesmíš / musíš svítitjm252485 píše: nepoutám na sebe pozornost třeba v Německu (kde si s oblibou v pohraničí vybírají ty, co svítí, protože vědí že jsou z Čech a zapomenou za hranicí zhasnout)
Jsem myslel, že to je jak v rakousku. Nemáš povinné přes den svítit, ale když svítíš, tak svítíš a je to jedno. Vím, že v DE je problém s mlhovkama, páč tam pokud je zapneš, tak musíš jet max. 50km/h, více ne.
Tím jse mínil jen to, že se tam svítit nemusí (ale zakázané to není). Nicméně vím, že (možná už to není tak žhavé) si místní policie v okruhu 30 km od hranic (schengenský prostor pro závojové pátrání) s oblibou vybírala naše řidiče ke kontrole a jako poznávací znamení na dálku byla právě rozsvícená světla. S oblibou se kontrolovala VIN čísla a sebemenší problém znamenal VELMI dlouhé vysvětlování a zdržení. V horším případě (byť se jednalo o pouhé podezření!!!) zajištěné auto a cestu domů pěšky přes hranice.jm252485 píše:nepoutám na sebe pozoSrnost třeba v Německu (kde si s oblibou v pohraničí vybírají ty, co svítí, protože vědí že jsou z Čech a zapomenou za hranicí zhasnout)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé