Xenony a hlášení XC70
Pravidla fóra
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
Vážení uživatelé tato sekce je určena pouze pro dotazy všeobecné, které nejdou zařadit k příslušnému typu auta.
Například: Jak nalakovat plecháče a podobně. Ostatní pište podle typových řad tam kam patří.
- Autor
- Zpráva
Xenony a hlášení XC70
Ahoj,jak se zbavit hlášení o prasklé žárovce poté co zapálím xenony a když se ustálí tak mají malý odběr?Díky moc za radu Tomáš.
-
- Člen VK
- Vůz: V70 D5, 03, man, lah. zelená
Xenony a hlášení XC70
Někdo už to tu psal , zkus "hledat"Satas píše:Ahoj,jak se zbavit hlášení o prasklé žárovce poté co zapálím xenony a když se ustálí tak mají malý odběr?Díky moc za radu Tomáš.
- Servisman
-
- Zabanován: Trvale
-
- Člen VK
Xenony a hlášení XC70
Někde jsem tu čet , že nabízíš tuninng světel (xenonů) takže to asi nebude to pravý jahodový.Satas píše:Ahoj,jak se zbavit hlášení o prasklé žárovce poté co zapálím xenony a když se ustálí tak mají malý odběr?Díky moc za radu Tomáš.
Nevim co na toto říci,ale asi takto hoši.Nejakou tu přestavbu jsem už udelal pravda,ale pravda je taky to že volva jsem dělal jen dvě.U každého nového vozu je light modul který lze u většiny vozů na WAgu deaktivovat nebo přenastavit.U volva toto nelze!Takže se vás tímto proto ptám,jak na tohle vyzrát anichž bych něco poškodil.Učený z nebe nespadl.
-
- Člen VK
A že si to nenapsal hned, nemusel bych tě pošťouchnout.Satas píše:Nevim co na toto říci,ale asi takto hoši.Nejakou tu přestavbu jsem už udelal pravda,ale pravda je taky to že volva jsem dělal jen dvě.U každého nového vozu je light modul který lze u většiny vozů na WAgu deaktivovat nebo přenastavit.U volva toto nelze!Takže se vás tímto proto ptám,jak na tohle vyzrát anichž bych něco poškodil.Učený z nebe nespadl.
- Vůz: XC90,S80
Dělá se to změnou resistoru na CEM. Pokud máš odvahu to vyzkoušet pošlu Ti návod.Satas píše:Nevim co na toto říci,ale asi takto hoši.Nejakou tu přestavbu jsem už udelal pravda,ale pravda je taky to že volva jsem dělal jen dvě.U každého nového vozu je light modul který lze u většiny vozů na WAgu deaktivovat nebo přenastavit.U volva toto nelze!Takže se vás tímto proto ptám,jak na tohle vyzrát anichž bych něco poškodil.Učený z nebe nespadl.