_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(
tohle může zlomit vaz mnoha ekonomikám a politickým seskupením, ale proč se to nestalo již v roce 1947, kdy se na to přišlo? Dnes by USA byly na stejné úrovni jako SAE, a proč nejsou? Asi něco na tom bude. Podle mě třeba díky využití chemikálií to má velký dopad na životní prostředí a to i na USA , kde na to v zájmu státu a státních peněz serou , bude velký průser.
_________________ bylo volvo V70 2.4 r.v. 2001, V70 I r.v. 1997 tdi, Saab 9-5, Renaulty, Fordy, Opel Rekord, VW brouk, Feliny a Fáčka, je V70 I r.v. 1999 tdi, S70 r.v. 1998 tdi, Mercedes w211 3.2 CDi
třeba nové technologie při zpracování nebo cena ropy je již tak vysoko, že se tento způsob těžby vyplatí.
na princip mikrovlnky se také přišlo již dosti dávno , ale masové rozšíření přišlo později.
_________________ bylo-nebylo: skoda, Trabant, Dacia 1300, Lada 1300, Fiat Croma turbo i.e., Lancia k 2.0t 162 kw, Ford, CLK,
je LR Evoque, sen a představu dalšího vozu mám, ale garáž je malá :(