má toho víc : http://stores.ebay.co.uk/Turnerco-vinyls/Volvo-/_i.html?_fsub=1839166017&_sid=377556527&_trksid=p4634.c0.m322
Na druhé stránce má ještě další trička pro jiné modely VolvaLachtan píše:Ty samolepky jsou spíše námět k zamyšlení pro Skrečiho
Skrečiho služby můžu vřele doporučit. Umí vykouzlit i hodně nestadardní věci, mě třeba tehdá pomohl s "výrobou" originální bedny na víno s logem Australského vinařství, včetně vyleptání štočku a následného vypálení do dřeva.skreči píše:Vším výše uvedeným se zabývám profesionálně , reference s dovolením může podat třeba Majtínek nebo Lachtan i když jsem jim toho moc neukázal
majtinek píše:Skrečiho služby můžu vřele doporučit. Umí vykouzlit i hodně nestadardní věci, mě třeba tehdá pomohl s "výrobou" originální bedny na víno s logem Australského vinařství, včetně vyleptání štočku a následného vypálení do dřeva.skreči píše:Vším výše uvedeným se zabývám profesionálně , reference s dovolením může podat třeba Majtínek nebo Lachtan i když jsem jim toho moc neukázal![]()
P.S. Akorát vizitky mu moc nejdou...![]()
![]()
(Sorry Viktore, musel jsem..)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé