haldex
- Autor
- Zpráva
-
haldex
Zdravim volvisti, mam takyto problem, vcera cestou z nakupu jsem spozoroval huceni pri dojezdu pod 30 km za hod, dneys sem mel cestu s vozejkem asi 250km ted jsem dorazil mam od haldexu vsude dozadu vytekly olej ( to vcera nebylo ) a kdyz chytnu za kardanku ma v haldexu vuli, prosim poradit co ted stim jak postupovat diky.
Chip D5T5
-
- Vůz: tak třeba trabant
haldex
co je tam za prevodovku M66?trantik píše:Zdravim volvisti, mam takyto problem, vcera cestou z nakupu jsem spozoroval huceni pri dojezdu pod 30 km za hod, dneys sem mel cestu s vozejkem asi 250km ted jsem dorazil mam od haldexu vsude dozadu vytekly olej ( to vcera nebylo ) a kdyz chytnu za kardanku ma v haldexu vuli, prosim poradit co ted stim jak postupovat diky.
neni to nahodou skipane od oleje z uhlovky ?
protocis kardan v ruce?
S40 t4
S80 t6
S80 D5
V70II AWD 2,5 LPG
M.B. R500 amg
V70II D5 7mist:-D
bylo V40 t4
S40 t4
S80 t6
S80 D5
V70II AWD 2,5 LPG
haldex
Zavolej mi zátra 775148152trantik píše:Zdravim volvisti, mam takyto problem, vcera cestou z nakupu jsem spozoroval huceni pri dojezdu pod 30 km za hod, dneys sem mel cestu s vozejkem asi 250km ted jsem dorazil mam od haldexu vsude dozadu vytekly olej ( to vcera nebylo ) a kdyz chytnu za kardanku ma v haldexu vuli, prosim poradit co ted stim jak postupovat diky.
-
haldex
tak sem to cele vyndal ven, haldex vypada vpoho, jen mala vule vadi to? ale uz v uhlovce nebyl zadny olej loziska sou hotovy dnes to rozpulim a uvidim jak to tam vypada... ten olej vytekal z malinke dirky nejspis nake odvetrani primo nad napravou hned za komorou haldexu, jinak v haldexu blato filtr nikdy nemeneny no hnus, z uhlovky te zbytecek co vytekl taky blato....
Chip D5T5