Takhle by mělo kolo vypadat jako nové... Hádám že při výrobě se celé kolo stříkne do antracitu a pak se seřízne přední část, jsou tam stopy po obráběcím noži
Fotku nemám, udělám, ale jde o klasický oparkování hran ráfku. Ptal jsem se ve třech firmách jestli si s tím neporadí, ve dvou jsem neuspěl, prý to neumí a ve třetí mi řekli že by to bylo hotové tak za 2,5 měsíce a cena 14-18,000 kč za sadu3m3 píše:Nahod sem fotku jak ve skutecnosti vypadaji ty tvoje.
At ma pripadny sikula moznost vedet do ceho pujde.
Firmy co se tím zabývají mě taky poslali do háje, ten soustruh mě pak napadl, že by to mohlo být řešení, když tímhle postupem kola vyrobilimr1 píše:Já mám také casioppeia, a všude mě to odmítly dělat. Teda - zkoumal jsem jen tak nezávazně.
Pokud je to orvané od obrubníků,zaúomeň na desetinku,budeš se pohybovat spíš okolo 1-2mm.Doporučuji dovařit a pak srovnat.Ve finále stejně zjistíš,že je kolo šišatémetju píše:Firmy co se tím zabývají mě taky poslali do háje, ten soustruh mě pak napadl, že by to mohlo být řešení, když tímhle postupem kola vyrobilimr1 píše:Já mám také casioppeia, a všude mě to odmítly dělat. Teda - zkoumal jsem jen tak nezávazně.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé