Chci Vám napsat svoji pozitivní zkušenost s autorizovaným sevisem Volvo - Auto Dejvice. Potřeboval jsem zase se svým volvem do servisu, tak jsem pátral, kam se vydat. Jelikož jsem nikde nebyl více než dva roky, už jsem z toho měl trochu špatné svědomí, chtěl jsem mé V40 dopřát profi servis, kde
bych měl jistotu, že tomu opravdu rozumí.
Volba padla na autorizovaný servis volvo v Dejvicích. Objednávka proběhla bez problémů, přijel jsem v domluvenou hodinu. Nemusel jsem na nic čekat, šel jsem ihned na řadu. Přijímací technik si sepsal moje závady a na základě typu a ročníku jsme probrali další možné eventuální problémy, které se mohou vyskytnout. Líbil se mi velmi profesionální přístup a skvělá komunikace se mnou jako se zákazníkem. Konkrétně snad mohu jmenovat, že jsem svůj servis řešil s panem Patrikem Němcem.
Je to 100 % profesionál ve svém oboru a těmto vozům výtečně rozumí. Měl jsem štěstí a jsem za něj rád.
Druhé přijemné překvapení bylo, když jsem si svoje volvo vyzvedával. Totiž hodně mě překvapila ta velmi dobrá cena za sevis. Přiznám se, že jsem na mých téměř 10 požadavků (vyměna filtrů, oleje, kol, geometrie, čištění klimatizace, kontrola podvozku, diagnostika, oprava stíračů aj.) jsem měl připraveno několik tisícovek, ovšem cena byla o mnoho...menší... To bylo potěšující!

Když mám svoji zkušenost zhodnotit celkově, jsem rád, že jsem vybral, jak jsem vybral, a příště bych už neměnil. Jestli vám mohu doporučit, bez obav se do Dejvic objednejte i se starším autem.
Program pro starší vozy je rozhodně výhodný a vůbec bych pro příště už neměnil. Vřele doporučuju. Výborné a přátelské jednání, profesionální servis, příznivá nízká cena! Rád přijedu znovu. Tolik moje zkušenost.