Všem Vám předem děkuji za rady, pokud mi s tím samozřejmě pomůžete

Je mi z toho na

Tak to asi vše super nebude. Kdo repasoval vstřiky? Jsou správně seřízené? Jaké máš tlaky ve válcích? Máš dobře nastavené rozvody? Jak je na tom vstřikovací čerpadlo? Atd, atd., atd.......Tygrxxx píše:příjde že vše je super a na to že motor za studena jede na tři válce a sem tam kopne 4
¨majtinek píše:A co s tím zajet k někomu, kdo tomu rozumí?
https://forum.volvoklub.cz/memberlist.php?mode=viewprofile&u=140
Teflon_490 píše:Nikomu tady nevadi ze si pises o radu, ale bez ohledu na to, ze v tomhle pripade muze byt problem opravdu v mnoha vecech a bez toho aby to nekdo videl to bude leda tak v kristalove kouli, tak ta rada byla asi nejlepsi jakou si mohl dostat - v tomhle servise te opravdu neoskubou a zaplatis opravdu jen to co bude potreba udelat, aby se tvuj problem vyresil. Podivej se na ten link jeste jednou
vždyť rozvody snad nejdou zdupčint ne? jsou tam přesné rysky a tím to klapne, nebo se mýlím?Urvanej píše:Moje křišťálová koule například hlásí, že máš přesazený rozvody
kwiko píše:rozhasit sa da vselico, a rozvody aj bezne... staci ze si netrafis spravny otvor v kluke pre zaistovaci kolik. Koleso vacky ma byt tiez akoby o zub dopredu oprot zarezu na plechu, a cerpadlo tiez taknejak nie presne na tej vodorovnej znacke. vo Vide je ten postup tusim nakoniec spravny ale osobne mam na to uz osvedceny vlastny postup.
nezabudol si niekde ziaruvzdornu podlozku pod vstrek... padajuca nafta v cerpadle to asi urcite nebude. tych spatnych ventilkov co ludom domotovali rozny mechanici mam uz skoro plnu krabicku.
Daj dole hornu hadicu z banky odlucovaca oleja a ak to fuci, tak skoda roboty, k.o piestne kruzky-vlozky valcov(co si mal kontrolovat napriklad stavom honovania valcov pri rozborke...)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé