850 nejede...
- Autor
- Zpráva
-
- Vůz: 850, 2.0 20v
850 nejede...
Ahoj.prosim o radu.mám 850 2.0. jezdím s ní od minulý středy a je to mrtvej brouk.má to snad poloviční výkon.je fakt že 3 roky stála se suchou nádrží. takže čerpadlo k.o. to se vyměnilo,airfiltr,to už bylo trošku znát,auto už se začlo zbírat aspoň ze spodu. ale kolem 3tis otáček to končí a pak se vytáčí pomalu téměř bez efektu.objednal jsem palivovej filtr(kde ho na autě hledat?)a tím moje nápady končej.má to najeto 225tis motor jde krásně čistě,bezva chytá.díky za každou radu, Béda
-
- Vůz: Volvo 850 kombi 2,5Tdi 96' Red baron man
850 nejede...
vypln si bydliste at te muzou zasveceni nasmerovat k nejblizsimu mechousovibeda46 píše:Ahoj.prosim o radu.mám 850 2.0. jezdím s ní od minulý středy a je to mrtvej brouk.má to snad poloviční výkon.je fakt že 3 roky stála se suchou nádrží. takže čerpadlo k.o. to se vyměnilo,airfiltr,to už bylo trošku znát,auto už se začlo zbírat aspoň ze spodu. ale kolem 3tis otáček to končí a pak se vytáčí pomalu téměř bez efektu.objednal jsem palivovej filtr(kde ho na autě hledat?)a tím moje nápady končej.má to najeto 225tis motor jde krásně čistě,bezva chytá.díky za každou radu, Béda
Pokud auto 3 roky bez hnutí stálo,docela vážně bych uvažoval o nových rozvodech.
-
- Vůz: 850,C70,V40...
850 nejede...
palivovy filter zospodu pri nadrzi. inak vycistit sviecky, skontrolovat VN kable, rozdelovac. Jeden valec ti nejde vporiadku. A kolega ti dobre radi... a bez noveho olej aj s filtrom by som to ani nestartoval.
-
850 nejede...
Než jsme to poprvé nastartovali tak šel starej oil ven.rozv. řemen svíčky,filtry to vše je nový.jen ten pal. filtr vyměním.jak jsem psal motor jde luxusně supr chytá,takže běží na všech pět....
-
- Vůz: Volvo 1980-97
850 nejede...
zkus váhu vzduchu. Máš už OBDII,nebo ještě blikačku?
850 nejede...
V ty vaší hantyrce se moc neorientuju
jak poznám typ tý váhy.dík..

-
850 nejede...
Ještě jeden hodně důležitej dotaz mám.když jsem měnil svíčky na prvním válci byla jiná než ostatní.měla kratší závit.jen mi blesklo hlavou že dotyčnej montér prostě zakoupil bez přemejšleni sadu čtyř svíček,nevědom si pěti válců.leč chyba,ten kratší závit tam byl zcela úmyslně.namontoval jsem pět svíček Denso K20 tt. nastartoval a Volvik bežel na čtyři s lehkým ťukáním v jednom válci.byl to ten první.svíčka zbouchaná, kontakty na sobě.dal jsem tu původní a pohoda.hlava mi to nebere.napadá něco někoho?????
díky...