+1 - XC60 byla hnusna vzdycky, ted je to jeste horsi. podoba s novou tvari VW vic nez zjevna. celkove hnus nad hnus. kupodivu nejlip z toho vysla S50/V60, ktera je s timto cumakem o neco min hnusna jak byla predtim.dali píše:No exteriér teda nicmoc pro moje oko. Celkově mi to přijde všechno do retra. Maska kromě XC70 je podle mě jasně inspirovaná P1800, dobrý je že se vrátilo přeškrtnutí grillu. XC70 skoro beze změny. S80/V70 retro, fotky děs, na videu to vypadá překvapivě líp, celkově je to nudný jak PassatCo se mi nelíbí je spodní díl nárazníku jako u dvojkový ochcávky včetně tvaru mlhovek. S60/V60 vypadaj dospělejší, ale zase mnohem usedlejší, ubralo jim na agresivitě a švihu. Zdálky to vypadá jak když proti vám jede béčkovej nebo céčkovej mergl. Nejvíc naprdel podle mě dostala XC60. Vypadá teď taknějak japonsky zepředu, jak RAV4 nebo nějaký infiniti.
Naproti tomu interiér asi samý pozitiva.
Zajímalo by mě co by tomu řek někdo, kdo se v designu vyzná... Třeba LukášM
Člověk by si myslel, že ty máš taky na víc než soudit někoho na základě jeho vkusu kterej je odlišnej než ten tvůjold.fashioned píše:Máte na víc, nedělejte to.
Uživatelé procházející toto fórum: HonzaT