Ahoj lidi.
Prosím o radu. Na chvíli jsem dal auto z ruky a vrátilo se mi OK. Po několika dnech jízdy pouze ve dne se sešeřilo a zjistil jsem, že se mi nevrátilo zcela OK.. Při přepnutí na dálková světla páčka nedrží. Takže pojedu buď na tlumený světla a nebo budu stále držet páčku dálkových.
Bohužel jsem na to nepřišel hned, takže po pár dnech chtít náhradu moc nepůjde .
Máte prosím někdo zkušenost, jak na výměnu, či opravu?
Díky předem..
Orlane píše:Ahoj lidi.
Prosím o radu. Na chvíli jsem dal auto z ruky a vrátilo se mi OK. Po několika dnech jízdy pouze ve dne se sešeřilo a zjistil jsem, že se mi nevrátilo zcela OK.. Při přepnutí na dálková světla páčka nedrží. Takže pojedu buď na tlumený světla a nebo budu stále držet páčku dálkových.
Bohužel jsem na to nepřišel hned, takže po pár dnech chtít náhradu moc nepůjde .
Máte prosím někdo zkušenost, jak na výměnu, či opravu?
Díky předem..
zkus si zapnout svetla -mas to na rezim denni sviceni tedy na nule
karelvolvo píše:Toto věděla má manželka už za svobodna že jak se setmí si má dát světla na dvojku a to už je aspoň 12 let
Tak to ti gratuluju k manželce
... Jinak neboj, uplnej pitomec zase nejsem...
Když jsem tehdy koupil 460-ku tak mne hned zajímalo proč svítí tlumené když nastartuji a mám vypínač v nule stačí první setmění a už si to zapamatuješ navždy a ještě si vyzkoušej že když ti nejdou dálky tak nepůjde ani zadní mlhovka a možná ani přední ale to nevím nemám je
Díky za rady. Je to skutečně tak, jak odborníco říkali... dálkový zůstanou svítit, pokud je zapínání světel v poloze II. a páčka pochopitelně "nedrží" na místě, ale je to ovládáno nějakým tím relátkem..
martinopel píše:Nechci být za vola,ale páčka by měla držet???Mám dojem že dálkové vs tlumené jsou přepínané relátkem.
nene neni to manualni, je to elektronicke tedy staci dotek, u 2010 a vyse uz ani necvakne relatko - coz mne cini problem a vycituji nefunkcnost jak jsem zvykl na ccvaknuti