Prosím Vás, jakou máte u volva spotřebu? já když jsem auto koupil (cca měsíc zpátky) tak jsem měl kolem 10-11 při kombinovaný spotřebě (město, cesta ČB->Humpolec-> Havl. Brod apod.) teď cca po měsíci mám na dálnici Hradec Králové -> Praha -> ČB kolem 9.3l dle vlastního počítání (palubní pc pořád okolo 10.3).
Je to normální? teď zkusím 2 - 3 nádrže u shell V-power, jestli se to zlepší. jinak fakt nevím no

auto před koupí min. rok stálo takže jsem si říkal, jestli není možný, že se ten motor "třeba" musí vychodit nebo něco podobnýho..
------- Reproduktory ------------
Mám ještě originál autorádio SC-802, a přestal mi fungovat přední levý reproduktor, teď v něm už jen občas zachrastí, jinak nejde vůbec. vždycky když začne chrastit, tak se na rádiu na displeji zobrazí všechny číslice prostě takový ty 123456789 dohromady na všech pozicích. stačí vždy jen bouchnout do rádia, a přestane to.
Kontroloval jsem konektory u rádia co jsou u něm zezadu a ty jsou zapojené. Nevíte prosím někdo co s tím?
Napadlo mě zkusit rádio rozebrat a překontrolovat konektory tam. Protože ze začátku když reproduktor jen vypadával (občas a zobrazili se ty bláboly na rádiu) tak zas stačilo jen do rádia bouchnout a zas reproduktor naskočil.
Popř. jak se dá vymontovat reproduktor, a zkontrolovat konektory na něm? když oddělám mřížku nahoře nad reproduktorem, tak se zdá, že jde reproduktor vyndat jen směrem dolů.
Takže oddělat ovládání světel / výdech?
Díky moc za pomoc.