moje 850 2.5 Tdi se začala počůrávat - po zahřátí ztrácí vodu, ale docela dost, vychází mi to tak na litr na padesát kilometrů, což věru není příjemné

Auto jsem nijak netrápil, nějak extra nevytáčel, nepřetěžoval, prostě jsem při startování nejdřív našel rozsvícenou kontrolku chlazení, tak jsem to chcípnul, našel prázdnou expanzku, dolil asi 2.5 litru vody a ejhle, po týdnu (bylo to na dovolené po cca 200km) zase... Tak jsem zase dolil a začal to sledovat. Než se auto ohřeje, je to OK, jakmile se zahřeje na provozní teplotu, začne ztrácet vodu - ovšem jestli je to jen od té expanzky, to se mi ještě prokázat nepodařilo. Druhá otázka je, proč by se měla kolem expanzky vlastně voda ztrácet.
Než s tím začnu nějak dál šachovat, máte někdo nějaký tip, na co se podívat nejdříve? Čistě teoreticky by se měl únik chladiva po oschnutí projevovat mapama třeba na trubkách, prakticky to ovšem nikde nevidím - kromě té expanzky.
Auto se jinak chová celkem způsobně, možná o něco hůř táhne (ale to může být i autosugesce, přece jen když člověk hledá problém, tak ho -vždycky- najde, i kdyby tam nebyl) , ale nic tragického.
Jak jsem tak zíral do otevřeného natočeného motoru, tak jsem si všimnul, jak hezky poskakuje napínací kladka do rytmu otáček, tak zhriba o centimetr, možná i o něco víc - to je normální, nebo to ukazuje na něco přidřeného? Nikdy předtím jsem se toho nevšimnul, takže netuším, jak dalece to je nebo není normální (fakt je, že mi taky píská servo, resp. řemen na jeho pumpě, tak to třeba může mít nějakou souvislost).
Samozřejmě že s tím můžu zajet do servisu, ale už jen zfinančního pohledu bych na to raději šel asi nejdřív cestou domácí opravy...
Díky za každou použitelnou radu.
Bit