Najprv som myslel, ze som tam zaradil namiesto 2 stupna 4ku, par krat som na volnobehu potocil motor, zasa zaradil 1 a slo to v pohode dalej.
Vylozil som ludi, zasa som siel par km v kolone po meste a kusok pred domom mi auto na 2jke uz ani takmer nechelo ist a ledva sa to plazilo na 1tke. Ked som pridal otacky nad 2 tisic tak auto vobec neslo ako by nemalo palivo. Nakonec mi 5 metrov od domu motor zdochol uplne.
Hned so siel po diagnostiku (VIDA/DICE) a nacital som si tuto chybu
ECM-211A Fuell Pressure. Signal too low co by aj sedelo - auto akoby nemal palivo a ledva slo ked som mu pridal.
Motor som nechal nejaku dobu vypnuty nech sa trocha vychladi a vymazal som tuto chybu. Siel som sa povozit na aute do kopca a poriadne mu nalozil a vsetko slape v pohode len mam obavy aby sa mi to nabuduce nestalo niekde mimo domu.
Zaujmave je, ze na palubaku mi nevyskocila ziadna hlaska ani kotnrolka motora.
Co som si dal pred jazdou sledovat nejake hodnoty tak tlak paliva (ECM-Fuel Pressure) mi korenspondoval s nominalnou hodnotou.
Teplota paliva bola po skonceni ostrej jazdy 76 °C.
Predpokladam, ze to cele ma suvis s tym, ze celu dobu na dialnici bolo auto dobre chaldene naporom vzduchu a potom som behom par min skoncil v kolone vo velkom teple a chladenie bolo biedne.
Nejake rady? napr, ze to casto byva vadny senzor tlaku paliva

Chybu som vymazal, neobjavila sa ani po naslednej jazde len dufam, ze to bola len chvilkova slabost elektroniky kvoli nedostatocnemu chladeniu
Viem, ze od stolu sa tazko radi, len ma napadlo ci to nebyva nejaka beznejsia zavada a nejako sa da nanu pripravit kym to chcipne uplne