No, S80/2000 mám necelý rok a z toho co jsem pochytil nebo prakticky ověřil na autě odchází táhla stabilizátoru a to přední i zadní, podsvícení ECC a začíná hlučet ventilátorek čidla ECC. Čidlo polohy pedálu spojky chce po určitém čase promáznout poněvadž začne vrzat, stejně jako stahovačky oken. Elektrika není na tuhle třídu auta provedením především v motorovém prostoru žádná sláva a v mém případě byla i příčinou nenastartování. U modelového roku 2000-2001 mění Volvo ventilátor chlazení takže pravděpodobně nějaký problém s ním bude, ale u mě starý fungoval bezproblémově. Když celkově zhodnotím S80 tak na ní nenajdeš příliš problémových záležitostí a většina těch které jsem uvedl je poměrně snadno odstranitelná. Samozřejmě záleží na stáří, stavu a počtu najetých km.wickey píše:Znama chce zakoupit vyse zminene a jelikoz pro mne je to moc nove a ona starsie nechce, tak jej o tom neviem zhola nic povedat - co na nich odchadza, na co sa zamerat? maju nejaku vseobecnu zavadu? dik za info + skusenosti majitelov.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé