Musíš vyndat zrcátko a pod nim je bajonet s zarovkou. Tak jo to alespoň u XC70.bols15 píše:Zdravím vás chlapy, nevěděl by někdo jak dostat ven tu žárovičku? Zespodu je sklíčko které nemůžu dostat ven.Mám to rozdělané tak mi prosím někdo poraďte.. Díky Pavel
Je prosím někde postup jak zrcátko u s60 vyndat? děkuji za postup, mám prasklou žárovku a orosené sklíčko blinkru.René píše:Musíš vyndat zrcátko a pod nim je bajonet s zarovkou. Tak jo to alespoň u XC70.bols15 píše:Zdravím vás chlapy, nevěděl by někdo jak dostat ven tu žárovičku? Zespodu je sklíčko které nemůžu dostat ven.Mám to rozdělané tak mi prosím někdo poraďte.. Díky Pavel
Tady máš obrázek a pod ním rozpis dílů i s jejich čísly, podle kterých to objednáš v autorizáku. Pokud číslo vědět nebudeš najdou si ho ve Volvo sami podle Vinu.Patas_84 píše:Zdravim. Lidi nevite jestli ta krytka od spodniho svetla jde koupit?
https://www.youtube.com/watch?v=gueXUgVHGFwkonvicky@seznam.cz píše: 25 říj 2020 12:06 Ahoj Volvisti,
měl bych prosím malý dotaz. Když chci vyměnit žárovečku v zrcátku pro osvícení kolem dvěří, lze se tam dostat i zespodu nebo musím sundat urcátko.... Už to tady někdo zmiňoval. Předpokládám že aktivace svícení se nastavuje někde v menu..Díkec moc. Ondra
Uživatelé procházející toto fórum: Ondra.