http://www.ipdusa.com/products/8814/120056-ipd-oval-tube-catback-exhaust-2004-2007-s60r-v70r
Mám pocit, že někdo zdejší výfuk do BSR má a moc na něj chválu nepěl, ale zase ta cena je lepší no. Otázkou ale je, zda zní tak, jako ten od IPDcuhan píše:A co tohle:
http://www.bsrczech.cz/produkty/4002021/
Ty se do toho nepleť...Švéd píše:Lumiere.c: No tak sorry, ale myslím, že ten Tvůj zázračnej Simons zdaleka nezněl, jako tohle od IPD. Tohle je o několik levelů někde jinde...
D.
Krámylumiere.c píše:Ty se do toho nepleť...Švéd píše:Lumiere.c: No tak sorry, ale myslím, že ten Tvůj zázračnej Simons zdaleka nezněl, jako tohle od IPD. Tohle je o několik levelů někde jinde...
D.
Ty seš hroznej ***lumiere.c píše:Nezasírej to tady kravinama a piš k věci.Měl si nějaký jiný výfuk než originální?Máš zkušenosti?Někdo tady zmiňuje BSR,tak já píšu o Simonsu který jsem měl...Ty tvoje "levely" si nech...
Tak nahoď nějaký video, abychom to mohli zvukově porovnat. A taky kolik by stál na eRko? Ať můžem objektivně zhodnotit, jestli nám to teda voní nebo ne.lumiere.c píše:Simons vám nevoní?
Ing.Magor píše:Tak nahoď nějaký video, abychom to mohli zvukově porovnat. A taky kolik by stál na eRko? Ať můžem objektivně zhodnotit, jestli nám to teda voní nebo ne.lumiere.c píše:Simons vám nevoní?
Už je obědnanejlumiere.c píše:Simons vám nevoní?
Na 850 mám komplet od turba dozadu OBX. Je to kopie IPD. Každej kdo viděl auto na zdviži nebo na jámě, případně výfuk před montáží řek že je to krásná práce a že za ty peníze by byla honička tady v Evropě sehnat jenom samotnej materiál. S tím že o takových ohybech se může běžným zakázkovým výrobcům výfuků zdát. Materiál má normální tloušťku. Tenkostěnný trubky jsou do určitý meze spíš brány jako plus, protože vejfuk má větši vnitřní průměry (3" vejfuk = vnější průměr trubky) a celej systém je lehčí. Shitový systémy typu co sběrna dala můžou mít třeba 3mm stěnu a vážit 2x tolik co origo. Zvuk to má fantastickej. Zajímavý je, že ikdyž je to v zátahu slyšet cca 3-5kilometrů daleko, uvnitř auta se dá komunikovat bez zvyšování hlasu. Jediná věc je že rádio se stalo zbytečností. Koupil bych si ho bez váhání znovu a je to jedna ze dvou nejlepších věcí co jsem si kdy na 850 koupil.Ing.Magor píše:A lze někde na ten čínskej plagiát najít nějaký reference? Píšeš, že je celonerezovej, ale nebude třeba použit tenčí materiál atp.?
Uživatelé procházející toto fórum: raze