Od začátku - chtěl jsem pochválit p. Outratu greenfuel.cz za dobře odvedenou práci, laskavý, vstřícný a rychlý přístup bez zbytečného otálení. Po telefonu jsem se s ním poradil - i s p. Rezkem (smartoil) a auto k němu do Brna odvezl. Tam mi vytsvětlil, co a jak musí udělat, co mám udělat já - prakticky nic jen už "vypadnout", abych ho nezdržoval od práce, chci-li to mít pozítří hotové

Zatím mám najeto jen 2700km, takže na nějaké soudy není příliš zkušenností. Nicméně jednou už jsem myslel, že se něco děje, ale to jen došlo palivo, tak to na mě bzzzučelo...

Co se spotřeby týče, tak tu vychytat přesně je celkem problém neb každá pumpa má jiný tlak a ne všude si to můžu načepovat sám - tedy až do úplného zastavení - i přes to divné vrrrrrčení... Nicméně dle nějakých propočtů a zapisování si počtu ujetých km na benzín to vychází na cca 13,3l LPG. Ale ta spotřeba benzínu je teď cca 18l neb je používán jen na rozjezdy a zahřátí, pak se to přepne automaticky na LPG. Z toho mi vyplívá, že jezdím za cca 2,32kč na 1km něco za to béňo, ale když to spočtu dohromady tak mi vychází cca 3kč na km, což se mi zdá hodně, ale musím to ještě změřit přesněji.
Nicméně, když jsem s autem přijel do Volvo servisu nebo jsem se zmínil před pravověrným volvistou, že mám plyn, tak mě všichni poslali do kamen, tam že ten plyn patří a ne do auta

Já stále doufám, že Seveřan mě ve štychu nenechá a já s ním najezdím hezkou řádku km a zárověň tu naši Zemi trochu ochráním

doufám, že přesvědčím některé zarytce, že ekologické palivo=green fuel je správná cesta.