Když už máme ty dlouhý zimní večery, měl bych jednu věc, kterou bych u mojí 850 chtěl doladit.
Auto jsem koupil z Itálie s jakýmsi centrálem GeTronic GT a dvěma ovladači. Původně tam byl origo alarm Guard 3 (edit, tak nejspíš Guard 2) s náklonovým čidlem v kufru doplněný čidlem rozbití skla na A sloupku u řidiče. I Volva znalí se mě při pohledu na to čidlo ptali co to sakra je, myslel jsem že to je k tomu GeTronicu, ale dohledal jsem si že to je origo, takže by se mi líbilo aby to v autě nebylo jen na parádu
Rád bych ten alarm a origo centrál s origo ovladačem (musím ještě sehnat) rozchodil. Potřeboval bych vědět, kde v autě se nachází nebo má nacházet řídící jednotka toho Guardu, a řídící jednotka centrálu, případně řídí-li obojí tatáž krabička. Ten GeTronic má řídící jednotku pohozenou uvnitř dveří řidiče.
Naposledy upravil(a) dali dne 21 led 2012 15:50, celkem upraveno 1 x.
wickey píše:a abych ti dokonale zkazil naladu, nezapomen pri shaneni GAII ovladace, ze erka mela kozeny poutko, ne plastovy
hodne zdaru, ja ho snahel cca rok a pul
Pche, jsme v ČR Za kolik si myslíš, že mi na ovladač původně s plastovým poutkem nějakej čalouník udělá 3 cm2 poutko... i kdyby bylo z předkožky pandy velký
wickey píše:njn ale to už nebude vorigo a já se ti budu moci za to smát do ksichtu
Jsem dostal skvělej nápad.... Si to poutko nechám vyříznout z Atacamy Víc origo už to bejt nemůže Takže se mi moc nesměj a já k tomu přihlídnu až budu vybírat nejvhodnějšího dárce
Ten GT budes vyparavat? Ja mam nejakou dokumentaci k GT121 a GT14 (tu mi poslali primo Italove, tu jsem na netu ani u rusaku nenasel).
Je take mozne, ze tam jeste budes mit napojena okenka apod, ja to u te 14 mam jako extra krabicku (tu jsem v aute nechal, alarm sel i se sirenou pryc
PeS píše:Ten GT budes vyparavat? Ja mam nejakou dokumentaci k GT121 a GT14 (tu mi poslali primo Italove, tu jsem na netu ani u rusaku nenasel).
Je take mozne, ze tam jeste budes mit napojena okenka apod, ja to u te 14 mam jako extra krabicku (tu jsem v aute nechal, alarm sel i se sirenou pryc
PeS
No budu se snažit ho z auta vyndat. To co mám já se tváří jenom centrál, bez alarmu a imobilizéru. Ty okna mám chápat jako, že si je dálkou můžeš i dovřít?
PeS píše:Ten GT budes vyparavat? Ja mam nejakou dokumentaci k GT121 a GT14 (tu mi poslali primo Italove, tu jsem na netu ani u rusaku nenasel).
PeS
No budu se snažit ho z auta vyndat. To co mám já se tváří jenom centrál, bez alarmu a imobilizéru. Ty okna mám chápat jako, že si je dálkou můžeš i dovřít?
No v tom mem kdyz jsem to odpojil nesla okna vubec a co jsem studoval navody, tak to melo pri zamknuti okna pozavirat. Jinak zrovna central je snad primo z vyroby ne? A ten GT se k tomu jen pripojil (tusim rozpojili to a ovladali pres sebe), prerusili kabilek ke starteru (muzes to mit vyblokovane klickem v motorovem prostoru na sirene) a pripadne i kabel k civce/cerpadlu. Jednoduse odpoj tu krabicku a uvidis, zda ti auto nastartuje a pripadne zamkne/odemkne
Hod sem kdyztak presne typ co mas, zda uz tu doc nemam, jinak jim napis, odpovedeli mi docela rychle a v eng Byt teda navod jsem dostal jen v italstine, ale to uz nebyl takovy problem.