lookens píše:
Lukykolin má ještě to skvělý turbo? nebo už to prodal?

lookens píše:
Lukykolin má ještě to skvělý turbo? nebo už to prodal?
kdepak, turbodvojky jsou zde jen dvě - o kterých vím...dali píše:Lukykolin někdy měl dvojku v turbu?
Máš pravdu, admine vyčisti to prosím tady od našich připomínek, které nesouvisí s prodejem.martines píše:Kluci,založte si nový vlákno a tam řešte turbo ve dvojkách.Díky
A to je tady skoro se fším,chceš radu jak udělat nejlépe brambor ve šlupce a za pár hodin máš doma cizí ženskouLUBOŠ píše:Máš pravdu, admine vyčisti to prosím tady od našich připomínek, které nesouvisí s prodejem.martines píše:Kluci,založte si nový vlákno a tam řešte turbo ve dvojkách.Díky
Ještě štěstí, že od vás všech bydlím tak dalekoneuman zdenek píše:A to je tady skoro se fším,chceš radu jak udělat nejlépe brambor ve šlupce a za pár hodin máš doma cizí ženskou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No do Tábora to není zas tak daleko a když už jsme u toho ,chceš tam poslat nějakou babu?LukášM píše:Ještě štěstí, že od vás všech bydlím tak dalekoneuman zdenek píše:A to je tady skoro se fším,chceš radu jak udělat nejlépe brambor ve šlupce a za pár hodin máš doma cizí ženskou![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tu moji zatím nepočítej, nemám budíky ...LUBOŠ píše: kdepak, turbodvojky jsou zde jen dvě - o kterých vím..., ale třeba se pletu
já mám zase budíčků plno a zatím jsem bez dvokyFery píše: Tu moji zatím nepočítej, nemám budíky ...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé