https://www.youtube.com/watch?v=l2SaPR3mjU0&feature=player_embedded
Neboj byl jsem na vojněHonza píše:Viděl jsi ji alespoń z dálky?karelvolvo píše:No to je jak ve V3S-ce !!!
a proč sem teď motáš Vidlicovej motor?karelvolvo píše:Je to jako ta Véska čistej zvuk šestiválce řadového (motory do V se s tím srovnávat nedají)
BOV u dieslu je blbost - nemá škrtící klapku...mr1 píše:zdá se mě to, nebo tam slyším BOW?
Zvuk kterej se dá z D5252T dostat se sice podobá trochu něčemu jiným než náklaďáku, ale taky vůbec neni k zahození:sydney29 píše:Škoda, že D5252T takový zvuk nemá![]()
dali píše:Zvuk kterej se dá z D5252T dostat se sice podobá trochu něčemu jiným než náklaďáku, ale taky vůbec neni k zahození:sydney29 píše:Škoda, že D5252T takový zvuk nemá![]()
Jinak ze zvuků náklaďáků jednoznačně vedou ječící naftový dvoutakty.
O chlup to tišší asi bude navenek i dovnitř. Je to jinak odhlučněný..Tohle bude holá roura a hodně nafty, podle čoudu. Do toho bych nešeldali píše:U dvojkový je to tišší jenom do interiéru, podle mě. Tohle bych tipoval na holou trubku + hřebíky na gumáchVejfuk jsem zatím řešil jen u 850R.
Jestli se nepletu, tak D24T bez IC nemá na turbu wastegate, a na konci sacího paroží přetlakovej ventil tak jak to mívaj náklaďáky. Podle mě je původcem toho odfukování, samozřejmě podpořenej otevřeným sáním a vejfukem.VanThomas píše:BOV u dieslu je blbost - nemá škrtící klapku...mr1 píše:zdá se mě to, nebo tam slyším BOW?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé